Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με τους Β. Μιλόγεβιτς και Π. Κόρμπο (VIDEO)

Παραπάνω από τρεις ώρες διήρκησε η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης 03/03/21, όπου καλεσμένοι ήταν οι Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Παναγιώτης Κό...

Παραπάνω από τρεις ώρες διήρκησε η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης 03/03/21, όπου καλεσμένοι ήταν οι Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Παναγιώτης Κόρμπος.

Σαν... νεράκι πέρασαν οι τρεις (...και πλέον) ώρες της εκπομπής, όπου ο Γιώργος Καρμίρης μαζί με τους Παναγιώτη Κυπραίο και Κωνσταντίνο Δραγούνη μίλησαν για όλη την επικαιρότητα και διάβασαν τα μηνύματα-σχόλια του κυανέρυθρου κόσμου.

Οι καλεσμένοι μας για μία ακόμη φορά ήταν ιδιαίτερα εκλεκτοί. Μαζί μας ζωντανά ήταν ο πρώην 
ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον οποίο ο Ιστορικός την σεζόν 2016-17 έκανε την καλύτερη πορεία της πιο σύγχρονης ιστορίας του και ο επί πέντε χρόνια αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Κόρμπος

Η συζήτηση που είχαμε και με τους δύο ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, θυμηθήκαμε πολλές σημαντικές Πανιώνιες στιγμές, ενώ αμφότεροι αποκάλυψαν και πολλές καταστάσεις που έζησαν στον σύλλογο. Παράλληλα, είδαμε πολύ όμορφα αφιερωματικά βίντεο τόσο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς όσο και για τον Παναγιώτη Κόρμπο.

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

 

-Δείτε την εκπομπή και στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια