Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αλαλούμ» στη Γ' Εθνική!

Τα πάνω... κάτω έχουν έρθει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μετά τις τελευταίες εξαγγελίες της Κυβέρνησης για την αναστολή των προπονήσεων...

Τα πάνω... κάτω έχουν έρθει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μετά τις τελευταίες εξαγγελίες της Κυβέρνησης για την αναστολή των προπονήσεων σε FL και Γ' Εθνική.

Συγκεκριμένα, σχέδιο επιστροφής για τη Γ’ Εθνική κατέστρωνε τις τελευταίες ημέρες η ΕΠΟ, ζητώντας από τα σωματεία να δηλώσουν αν θέλουν να συμμετέχουν ή όχι στη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Ωστόσο, η κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση προπονήσεων στις ομάδες Γ’ Εθνικής στις 19 περιφερειακές ενότητες της χώρας, που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο, μέχρι τις 15 Μαρτίου, θέτει σοβαρά εμπόδια και πλέον επικρατεί ένα... αλαλούμ!


Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, ήταν πολλές οι ομάδες όλων των ομίλων που είχαν δηλώσει στην ΕΠΟ πως επιθυμούν να συμμετέχουν στη συνέχιση της Γ’ Εθνικής, που επρόκειτο να επανεκκινήσει στις 28/3, ενώ η Ομοσπονδία θα επικοινωνήσει την Πέμπτη με τις υπόλοιπες για να μάθει τις προθέσεις τους.


Από εκεί και πέρα για την Παρασκευή (05/02) έχει προγραμματιστεί συνεδριάση για τη μοίρα του πρωταθλήματος. Οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και οι αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν είναι σημαντικές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια