Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΕΠΟ-Γ' Εθνική: Σέντρα 4/4 υπό... προϋποθέσεις

Τα δεδομένα που επικρατούν στη χώρα δεν επιτρέπουν στην επιτροπή πρωταθλήματος να εκπονήσει το πλάνο όπως είχε σχεδιάσει πριν μερικές εβδομά...

Τα δεδομένα που επικρατούν στη χώρα δεν επιτρέπουν στην επιτροπή πρωταθλήματος να εκπονήσει το πλάνο όπως είχε σχεδιάσει πριν μερικές εβδομάδες για την Γ' Εθνική.

Η επικείμενη παράταση του lockdown προβληματίζει αρκετά τους ανθρώπους της ομοσπονδίας αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την αρχική ημερομηνία για την έναρξη του πρωταθλήματος να είχε οριστεί για 28 Μαρτίου, κάτι που ουσιαστικά δεν αποτελεί ρεαλιστικό σενάριο για τη σέντρα.


Από εκεί και πέρα, -όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα soccerlive- μετά από συνεδρίαση που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή αποφασίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία για την σέντρα του πρωταθλήματος η 4η Απριλίου με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει άρση του  lockdown στις 15 του μήνα.


Πάντως με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ των ιστοσελίδων που ασχολούνται με το πολιτικό ρεπορτάζ πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να φύγουμε από τον 'εγκλεισμό' στις 15 Μαρτίου και αυτό θα επιβάλει -αναγκαστικά- στην ΕΠΟ να καθίσει και πάλι στο τραπέζι για να συζητήσει το μέλλον της κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια