Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντάριο Φερνάντες: «Τεράστια τιμή για μένα, σας αγαπάω...» (VIDEO)

Ο Ντάριο Φερνάντες , μέσω της " Πανιώνιας Εκπομπής " της Web TV του panionianea.gr , ευχαρίστησε τον κόσμο του Ιστορικού που τον ψ...

Ο Ντάριο Φερνάντες, μέσω της "Πανιώνιας Εκπομπής" της Web TV του panionianea.gr, ευχαρίστησε τον κόσμο του Ιστορικού που τον ψήφισε ως τον καλύτερο επιτελικό χαφ του Πανιωνίου για τον 21ο αιώνα και έστειλε το δικό του προσωπικό μήνυμα για τον Πανιώνιο.

"Γεια σας παιδιά, είμαι ο Ντάριο. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ επειδή με επιλέξατε ως τον καλύτερο επιθετικό μέσο των τελευταίων 21 χρόνων, κάτι που είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Ήταν ήδη αρκετό για μένα που που ήμουν υποψήφιος, ανάμεσα σε όλους αυτούς τους φανταστικούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί από τον Πανιώνιο. Δεν φαντάζεστε πόσο σας αγαπώ, με όλη μου την καρδιά. Θέλω να σας πω, να κάνει ο Πανιώνιος μια εξαιρετική σεζόν. όλοι θα τον υποστηρίξουμε, όλοι θα βρεθούμε δίπλα στην ομάδα. Εύχομαι κάθε καλό. Σας ευχαριστώ και πάλι, είναι τεράστια τιμή που με επιλέξατε και πάντα θα σας αγαπάω", ήταν αναλυτικά τα λόγια του Ντάριο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια