Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγόρης Μάκος: Η εξιστόρηση της αποχώρησης του από τον Πανιώνιο (VIDEO)

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Μάκος στην Live " Πανιώνια Εκπομπή " (10/02) της Web TV του panionianea.gr...

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Μάκος στην Live "Πανιώνια Εκπομπή" (10/02) της Web TV του panionianea.gr.

Ο Έλληνας αμυντικός μέσος, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ιστορικό μετρώντας με την κυανέρυθρη φανέλα 161 συμμετοχές, μεταξύ άλλων έκανε και ειδική αναφορά στην... ιστορία της αποχώρησης του από τον Πανιώνιο.

"Ειλικρινά εκείνη την περίοδο ήταν η χειρότερη που έχω ζήσει στην καριέρα μου, στην ζωή μου, στην καθημερινότητα μου. Με στεναχώρησε πάρα πολύ. Υπήρχαν άνθρωποι που άνοιγαν το στόμα τους και έλεγαν πράγματα που δεν γνώριζαν. Μετά από αρκετά χρόνια βγήκαν πάλι κάποιοι καλοθελητές και έφτασαν στα αυτιά μου κάποια πράγματα, ότι και καλά υπήρχαν προτάσεις ακόμα και από την Βαλένθια! Λέω ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο, δεν έχω να κρύψω κάτι και να φοβηθώ. Ήθελαν να βγάλουν τότε ότι εγω είχα πει μόνο στην ΑΕΚ. Το λέω ξεκάθαρα, δεν απαιτούσα τίποτα. Ο τότε πρόεδρος ο κ. Τσακίρης ήθελε από τότε να με δώσει στην Μόναχο, εγώ τότε είχα ενδοιασμό να φύγω στο εξωτερικό, βλακεία μου θα σου πω τώρα", ήταν τα αρχικά του λόγια, για να συνεχίσει:

"Είχε γίνει ένα περιστατικό τότε, σε ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή που είχε έρθει 0-3 αν δεν κάνα λάθος. Μετά από το ματς μου την έπεσαν όπως λέμε περίπου 50-60 άτομα έξω από το γήπεδο. Ήμουν νέος στην ηλικία, αλλά ήμουν και αρχηγός της ομάδας, είχα ευθύνες πάνω μου. Όμως εκείνη τη στιγμή πέρασε από το κεφάλι μου η αδικία, ότι πολλές φορές αποθεώνουμε κάποιους παίκτες και τα ακούνε κάποιοι άλλοι. Θυμάμαι άλλες φορές, που έχουμε γυρίσει από αγώνα και έχουμε παρκάρει στο γήπεδο και έρχονται 10 άτομα να μιλήσουμε, όχι κάτι κακό, εμένα μου αρέσουν αυτά, μου αρέσει να είμαι σε επαφή με τον κόσμο. Αυτοί οι 10-15 μας ακολουθούσαν παντού, δεν θα ξεχάσω που ερχόντουσαν στο Ηράκλειο το πρωί, στην Κέρκυρα, τα θυμάμαι όλα. Όσον αφορά το περιστατικό για να συνεχίσω, είχε έρθει τότε ο Γιάννου για λίγο στην ομάδα και χωρίς να έχει κάποιο λόγο, έκατσε να μιλήσει στον κόσμο μαζί με κάποιους από εμάς και κάποιοι άλλοι έφυγαν. Μετά το ματς με τον Ηρακλή δεν ένιωθα καθόλου καλά και πήραν εν βρασμό τον μάνατζερ μου και τον κ. Τσακίρη στη συνέχεια και τους λέω εγώ τελειώσα από την ομάδα, ψυχολογικά δεν μπορούσα να δώσω κάτι παραπάνω. Τελειώνε και το συμβόλαιο μου. Εξήγησα ότι προτιμώ να φύγω και να φέρω λεφτά στην ομάδα, γιατί με βοηθήσε πολύ ο Πανιώνιος, παρά να φύγω έτσι χωρίς να μην πάρει κάτι η ομάδα. Θα μπορούσα να κάτσω στο συμβόλαιο μου μέχρι να τελειώσει η χρονιά και να υπογράψω σε άλλη ομάδα, κάτι που έχουν κάνει πολλοί παίκτες. Ξεκαθάρισα ότι δεν το κάνω αυτό. Έτσι ένιωσα, έτσι έπραξα. Καταλαβαίνω τον κόσμο γιατί διαβάζει μία εφημερίδα, δεν υπήρχε και το ίντερνετ τότε κλπ. Ο πατέρας μου είναι Νεοσμυρνιώτης, με έφερνε πάντα από παιδάκι στο γήπεδο σε συγκεκριμένη θέση και έβλεπα τον Πανιώνιο.

Όλα για μένα είναι θετικά για τον Πανιώνιο. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους, εννοείται πως θα βρούμε και αντίθετες γνώμες. Εγώ δεν δικαιολογούμαι με όσα είπα πριν και σαν πολύ πιο πιτσιρικάς που ήμουν τότε και το αίμα μου βράζει μπορεί να είχα κάνει κάτι πιο παρορμητικό που να μην το είχα καταλάβει και να είχε ενοχλήσει κάποιους. Εκεί πέρα εννοείται ζητάω συγνώμη".

Για την συμμετοχή των Γιάννη Μανιάτη & Νίκου Σπυρόπουλου στη νέα αρχή της ομάδας, τόνισε: "Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η ομάδα χρειάζεται την στήριξη και την βοήθεια όλων. Όπως και τα άτομα που μπήκαν τώρα, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Νίκος Σπυρόπουλος, που γνωρίζουν 100% και το ποδόσφαιρο και τον Πανιώνιο. Πρέπει να μπαίνουν τέτοιοι άνθρωποι στις ομάδες και όχι άλλοι, όπως όλα αυτά τα χρόνια, που δεν γνωρίζουν από το άθλημα και κάνουν το κουμάντο όπως λέμε".

Για το αν σκέφτεται να συνεχίσει το ποδόσφαιρο ή όχι, είπε: "Το καλοκαίρι μετά και από τον τρόπο που σταμάτησε η συνεργασία μου με την Καλαμάτα σκέφτηκα πως δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπορούμαι άλλο, έχω την οικογένεια μου, γιατί τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκα και από τις αποστάσεις. Τώρα είμαι στο 50-50 για το τι θα κάνω. Ηλικιακά δεν είχα κάτι σοβαρό, από τα 15 έως και τα 34 τώρα. Κάνω προπονήσεις, δεν μπορώ να σταματήσω. Θα δούμε, είναι και η πανδημία".

Για την συζήτηση που είχε γίνει με τον Πανιώνιο το περασμένο Καλοκαίρι: "Είχε γίνει μία συζήτηση με τα παιδιά. Εννοείται πως ήμουν και είμαι θετικός. Ήρθε στην πορεία η καραντίνα και δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί. Είναι και η ομάδα και το ποδόσφαιρο στον αέρα τώρα. Είμαι γύρω από την ομάδα γιατί κάνω και προπονήσεις με τον γυμναστή της ομάδας. Ας τελειώσει πρώτα ο θεός όλο αυτό και θα το δούμε, εδώ είμαστε. Αν μπω στις τέσσερις γραμμές και τα πόδια μου είναι γερά, γιατί όχι; Ο πρώτος που δεν θέλω να αφήσω μία κακή εντύπωση είμαι εγώ, θα πω ότι ως εδώ ήταν"

Δείτε όλοκληρη την συνέντευξη του Γρηγόρη Μάκου στην Web TV του panionianea.gr (από το 1:02:00 του βίντεο):

Δεν υπάρχουν σχόλια