Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Ανδρών: «Τελειώνει άδοξα η σεζόν, ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα...» (photo)

Η ανακοίνωση από το Ανδρικό Βόλεϊ του Πανιωνίου για την οριστική ματαίωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Pre League. Αν...

Η ανακοίνωση από το Ανδρικό Βόλεϊ του Πανιωνίου για την οριστική ματαίωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Pre League.

Αναλυτικά:

Και επίσημα πλέον, ματαιώθηκε το πρώτο πρωτάθλημα της νεοσύστατης Pre League των ανδρών, όπου η ομάδα μας, θα λάμβανε μέρος. Ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σμύρνης δεν αλλάξαμε ποτέ την άποψη και την πολιτική μας, πάνω στη διεξαγωγή ή όχι της διοργάνωσης, με γνώμονα το καλό και την πρόοδο του αθλήματος που αντιπροσωπεύουμε. Ωστόσο, άδοξα τελειώνει μια σεζόν που ξεκίνησε με, ρομαντισμό, σωστό προγραμματισμό και όνειρα, στοιχεία που λείπουν πλέον από τον αθλητισμό της χώρας. Κάθε εμπόδιο για καλό λένε. Και ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ. Σ. Σμύρνης έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Τη νέα σεζόν, ελπίζοντας πως θα έχουμε και τον κόσμο, δίπλα μας, στη φυσική του θέση, στα πέταλα του κλειστού «Ανδρέας Βαρίκας», θα δείξουμε όλα αυτά που φτιάχναμε τόσο καιρό με κόπο, αγνές προθέσεις και πάνω απ' όλα αγάπη για τα ιδανικά του τεράστιου Συλλόγου που υπηρετούμε. Μείνετε κοντά στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια