Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με τους Γρ. Μάκο, Αν. Κρόμπα, Αθ. Εξαδάκτυλο (VIDEO)

Μία εκπομπή, η οποία διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες και πραγματικά τα είχε όλα, ήταν αυτή της Τετάρτης (10/02) στην Web TV του panionianea.gr. Κ...

Μία εκπομπή, η οποία διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες και πραγματικά τα είχε όλα, ήταν αυτή της Τετάρτης (10/02) στην Web TV του panionianea.gr.

Κεντρικός καλεσμένος της "Πανιώνιας Εκπομπής" ήταν ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην καριέρα του στον Πανιώνιο, μίλησε για την ιστορία με την αποχώρηση του από την ομάδα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ιστορικό, είτε ως ποδοσφαιριστής είτε από άλλο πόστο.

Ζωντανά στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο δημοφιλής ηθοποιός και γνωστός φίλος του Ιστορικού, Αντώνης Κρόμπας, ο οποίος πάντα διαφημίζει τον Πανιώνιο μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές ή τις θεατρικές παραστάσεις που συμμετέχει.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του κ. Αθανάσιου Εξαδάκτυλου στην "Πανιώνια Εκπομπή". Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας μας έκανε την τιμή, αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και παρευρέθηκε ζωντανά στην εκπομπή, μιλώντας για την επικαιρότητα σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, το νέο lockdown, ενώ έγινε ειδική αναφορά για το κομμάτι του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Στην παρέα μας σε όλη την διάρκεια της εκπομπής ήταν και ο εξαίρετος δημοσιογράφος Μάκης Διόγος, ενώ κατά την διάρκεια της εκπομπής προστέθηκε και ο επίσης πολύ καλό αθλητικογράφος Ευάνθης Γκόγκουλης.

Από εκεί και πέρα, είδαμε το αποκλειστικό μήνυμα του Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος μέσω της
εκπομπής ευχαρίστησε τον κόσμου του Πανιωνίου που τον ανέδειξε ως τον καλύτερο επιτελικό χαφ του Ιστορικού στην διάρκεια του 21ου αιώνα και έστειλε το δικό του προσωπικό μήνυμα.

Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες συνεχίζονται, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά έχει η τελευταία θέση της ενδεκάδας, αυτή του επιθετικού (σεντερ φορ). 

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

 

 -Δείτε την εκπομπή και στο Facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια