Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ραφίκ Τζεμπούρ: Οι καλύτερος επιθετικός (σέντερ φορ) του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα! (photos)

Ραφίκ Τζεμπούρ: Οι καλύτερος επιθετικός (σέντερ φορ) του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα! Είναι γεγονός, η ψηφοφορία του panionianea.gr για την...

Ραφίκ Τζεμπούρ: Οι καλύτερος επιθετικός (σέντερ φορ) του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα!

Είναι γεγονός, η ψηφοφορία του panionianea.gr για την καλύτερη ενδεκάδα του Πανιωνίου από το 2000 έως και σήμερα έφτασε στο τέλος της.

Μετά τον Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, που βγήκε ο πολυτιμότερος τερματοφύλακας των κυανέρυθρων, τον Γιάννη Μανιάτη που βγήκε ο πολυτιμότερος δεξιός μπακτον Χρήστο Τασουλή που βγήκε ο πολυτιμότερος αριστερός μπακ, τους Άκη Μάντζιο-Δημήτρη Σιόβα που βγήκαν οι πολυτιμότεροι στόπερ, τους Μανώλη Σιώπη-Μπενάρντ Κουμορτζί που βγήκαν οι καλύτεροι αμυντικοί/κεντρικοί χαφ, τους Δημήτρη Κολοβό - Φαμπιάν Εστογιανόφ που βγήκαν οι καλύτεροι εξτρέμτον Ντάριο Φερνάντες που βγήκε ο καλύτερος επιτελικός χαφ, ο κόσμος του Ιστορικού αποφάσισε και ανέδειξε ως τον καλύτεροεπιθετικό (σέντερ φορ) του 21ου αιώνα τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός τερμάτισε στην πρώτη θέση, με τον Καρίμ Ανσαριφάρνττ να τον ακολουθεί, ενώ την κορυφαία τριάδα συμπλήρωσε ο Έρμιν Σίλιακ.

Θυμίζουμε ότι οι οκτώ (8) υποψήφιοι ποδοσφαιριστές ήταν οι: Καρίμ Ανσαριφάρντ, Φιόρι Ντουρμισάι, Μπόσκο Μπάλαμπαν, Λάμπρος Χούτος, Ράφικ Τζιμπούρ, Έρμιν Σίλιακ, Βαγγέλης Μάντζιος και Καρίμ Μουζαουί.

Στη νέα LIVE "Πανιώνια Εκπομπή" της Web TV του panionianea.gr (17/02, 20:00), θα δούμε όμορφο αφιερωματικό βίντεο για τον πρώτο της ψηφοφορίας, Ραφίκ Τζεμπούρ και θα αναφερθούμε στην πορεία του στον Ιστορικό. 

Οι κυανέρυθρες ποδοσφαιρικές ψηφοφορίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν με τον κόσμο να ψηφίζει και τον καλύτερο προπονητή του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. 

Δείτε τα αποτελέσματα: 



Δεν υπάρχουν σχόλια