Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάννης Μανιάτης: Ο καλύτερος δεξιός μπακ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα!

Γιάννης Μανιάτης: Ο καλύτερος δεξιός μπακ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα! Στο τέλος της έφτασε η  ψηφοφορία , που έλαβε χώρα στην σελίδα το...

Γιάννης Μανιάτης: Ο καλύτερος δεξιός μπακ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα!

Στο τέλος της έφτασε η ψηφοφορία, που έλαβε χώρα στην σελίδα του panionianea.gr στο facebook, για την ανάδειξη του καλύτερου δεξιού μπακ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. 

Μετά τον Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, που βγήκε ο πολυτιμότερος τερματοφύλακας των κυανέρυθρων για τα τελευταία 20 χρόνια, ο κόσμος του Ιστορικού αποφάσισε και ανέδειξε ως καλύτερο για το δεξί άκρο της άμυνας του Πανιωνίου τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος και με αρκετά μεγάλη διαφορά πήρε την πρώτη θέση! 

Θυμίζουμε ότι οι πέντε υποψήφιοι ποδοσφαιριστές για τον "τίτλο" του καλύτερου δεξιού μπακ για τον 21ο αιώνα ήταν οι: Αλέν Ραγκουέλ, Τάσος Φερεκίδης, Γιάννης Μανιάτης, Βαλεντίνος Βλάχος και Αμίρης Κούρντι.

Στην επόμενη LIVE "Πανιώνια Εκπομπή" της Web TV του panionianea.gr, θα δούμε ένα πολύ όμορφο βίντεο - αφιέρωμα για τον Γιάννη Μανιάτη, με αγωνιστικές στιγμές και ενδιαφέροντα στοιχεία από την μεγάλη του καριέρα.

Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες θα συνεχιστούν, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά θα έχει η θέση του αριστερού μπακ!

Δεν υπάρχουν σχόλια