Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χρήστος Τασουλής: Ο καλύτερος αριστερός μπακ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα! (photos)

Χρήστος Τασουλής: Ο καλύτερος αριστερός μπακ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα! Στο τέλος της έφτασε η  ψηφοφορία , που έλαβε χώρα στην ιστσελ...

Χρήστος Τασουλής: Ο καλύτερος αριστερός μπακ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα!

Στο τέλος της έφτασε η ψηφοφορία, που έλαβε χώρα στην ιστσελίδα του panionianea.gr, για την ανάδειξη του καλύτερου αριστερού μπακ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. 

Μετά τον Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, που βγήκε ο πολυτιμότερος τερματοφύλακας των κυανέρυθρων για τα τελευταία 20 χρόνια και τον Γιάννη Μανιάτη που βγήκε ο πολυτιμότερος δεξιός μπακ, ο κόσμος του Ιστορικού αποφάσισε και ανέδειξε ως καλύτερο για το αριστερό άκρο της άμυνας του Πανιωνίου τον Χρήστο Τασουλή, ο οποίος άφησε στην δεύτερη θέση τον Γιώργο Τζαβέλλα!

Θυμίζουμε ότι οι πέντε υποψήφιοι ποδοσφαιριστές για τον "τίτλο" του καλύτερου αριστερού μπακ για τον 21ο αιώνα ήταν οι: Γιώργος Τζαβέλλας, Νίκος Σπυρόπουλος, Χρήστος Τασουλής, Ερόλ Μπουλούτ και Βαγγέλης Κουτσόπουλος.

Στη νέα LIVE "Πανιώνια Εκπομπή" της Web TV του panionianea.gr, θα δούμε ένα πολύ όμορφο βίντεο - αφιέρωμα για τον Χρήστο Τασουλή, με αγωνιστικές στιγμές και ενδιαφέροντα στοιχεία από την μεγάλη του καριέρα, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης -μέσω της εκπομπής- θα στείλει το δικό του προσωπικό μήνυμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου.

Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες θα συνεχιστούν, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά θα έχουν οι δύο θέσεις των κεντρικών αμυντικών! 

Δείτε τα αποτελέσματα:




Δεν υπάρχουν σχόλια