Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντρόμπνι: «Εύχομαι στον Πανιώνιο να επιστρέψει εκεί που του αξίζει» (video)

Η πρώτη ψηφοφορία από τα panionianea.gr , σχετικά με την καλύτερη ενδεκάδα του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα, αφορούσε την θέση του τερματοφύ...

Η πρώτη ψηφοφορία από τα panionianea.gr, σχετικά με την καλύτερη ενδεκάδα του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα, αφορούσε την θέση του τερματοφύλακα, με τον κόσμο να ψηφίζει και να βγάζει τον νικητή με αρκετά μεγάλη διαφορά.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιάροσλαβ Ντόμπνι, ο οποίος κέρδισε τις περισσότερες ψήφους των φίλων του Πανιωνίου και έτσι δικαιωματικά πήρε τον τίτλο του καλύτερου κυανέρυθρου γκολκίπερ για τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας, μέσω της εορταστικής "Πανιώνιας Εκπομπής", ευχαρίστησε τον κόσμο του Ιστορικού, έστειλε το δικό μήνυμα για τον Πανιώνιο και έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος.

«Γεια σας φίλοι του Πανιωνίου. Ευχαριστώ πολύ που με ψηφίσατε ως τον καλύτερο τερματοφύλακα. Εύχομαι στον Πανιώνιο να επιστρέψει εκεί που του αξίζει, στην πρώτη κατηγορία. Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία!», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του «Γιάρο» στα panionianea.gr.

Δείτε το σχετικό βιντεάκι με τα όσα είπε ο Ντρόμπνι: 

 

 Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια