Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Euro Cup: Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για τα παιδιά του Πόλο

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στην γαλλική Τουρκουά και γνώρισε την ήττα με 20-9 στο δεύτερο παιχνίδι του στο πλα...

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στην γαλλική Τουρκουά και γνώρισε την ήττα με 20-9 στο δεύτερο παιχνίδι του στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού κυπέλλου στον όμιλο που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, την Βαρκελώνη. Η ελληνική ομάδα είχε χάσει στην πρεμιέρα των αγώνων από την ουγγρική Βαζούτας με 18-9. Μετά τα αποτελέσματα των 2 πρώτων αγωνιστικών ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του θεσμού.

Η γαλλική ομάδα κυριάρχησε από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πανιώνιο. Προηγήθηκε με 5-2 στην πρώτη περίοδο και αύξησε την διαφορά σε 8 γκολ στο ημίχρονο (12-4).

Ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Δήμου είχε δηλώσει πριν την αναχώρηση της ομάδας ότι στόχος των Νεοσμυρνιωτών είναι η απόκτηση εμπειριών σε αυτή τη διοργάνωση. Να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος, όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που μετέχουν στο θεσμό, βρίσκονται σε απραξία τον τελευταίο μήνα, αφού δεν επιτρέπονται αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου στην χώρα μας, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης όπου οι διοργανώσεις γίνονται κανονικά.

Ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να σταθεί ανταγωνιστικά στο τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει την Κυριακή το μεσημέρι στις 12 απέναντι στην Μπαρτσελόνα που φιλοξενεί τους αγώνες στην έδρα της.

Τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν: 5-2, 7-2, 3-3, 5-2.

Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε με τους Σαλτερή, Μπουζαλά, Σπυρόπουλο, Σπούνερ 1, Μπραΐμη, Γαβαλά, Καλαϊτζή 1, Νταλάπα, Αλεξίου 1, Δήμου 2, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκη 1 και Λιμαράκη.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μπαρτσελόνα και η Βαζούτας αναδείχθηκαν ισόπαλες με 10-10.

Η βαθμολογία του ομίλου έχει ως εξής (2 αγώνες):

Τουρκουά 4, Βαζούτας 4, Μπαρτσελόνα 2, Πανιώνιος 0. 

Προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες.

Πηγή: koe.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια