Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live web TV: Νέα εκπομπή με καλεσμένο τον Λεωνίδα Βόκολο (29/11/20)

Έρχεται μία ακόμα LIVE Πανιώνια Εκπομπή  στην WEB TV του panionianea.gr. Κυριακή (29/11) , στις  20:00 , η νέα  τηλεοπτική  LIVE  Εκπομπή, μ...

Έρχεται μία ακόμα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr.

Κυριακή (29/11), στις 20:00, η νέα τηλεοπτική LIVE Εκπομπή, με τον Γιώργο Καρμίρη να είναι στην παρουσίαση σε ρόλο συντονιστή, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη.

Για μία ακόμη φορά θα μιλήσουμε για όλη την Πανιώνια και όχι μόνο επικαιρότητα, με τον δημοσιογράφο και εδώ και χρόνια κυανέρυθρο ρεπόρτερ Μιχάλη Λαδόπουλο να είναι στην παρέα μας.

Καλεσμένος της εκπομπής ζωντανά θα είναι ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του Ιστορικού Λεωνίδας Βόκολος, με τον οποίο έχουμε να πούμε πολλά, να θυμηθούμε μεγάλες Πανιώνιες στιγμές, αλλά και να αναφερθούμε στο παρόν, αλλά και στο μέλλον του συλλόγου. 

Κατά την διάρκεια της εκπομπής θα έχουμε και άλλους καλεσμένους, οι οποίοι θα αποτελέσουν έκπληξη τοσο για τον Λεωνίδα Βόκολο, όσο και για τους φίλους του Πανιώνιου!

Φυσικά -όπως πάντα- οι κυανέρυθροι τηλεθεατές θα παίρνουν ενεργά μέρος στην εκπομπή, με τα μηνύματα τους, τις ερωτήσεις και τα σχόλια τους.

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή (29/11/20), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook

panionianea.gr Live web TV με καλεσμένο τον Λεωνίδα Βόκολο (29/11/20)

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

1 σχόλιο

  1. Μεγάλε Λεωνίδα του Ιστορικού. Άξιος παίκτης, άξιος προπονητής, φοβερός άνθρωπος! Περιμένω την εκπομπή ήδη πως και πως... Στηρίζουμε και την σελίδα σας, μπραβο για την φοβερή δουλειά που κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή