Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκλογές στον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ.: Οι υποψηφιότητες για την προεδρία και το... ερωτηματικό!

Σε... προεκλογική περίοδο βρίσκονται στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, καθώς στις 9 Δεκεμβρίου (πανδημίας επιτρέποντος) έχουν οριστεί να διεξαχθουν ...

Σε... προεκλογική περίοδο βρίσκονται στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, καθώς στις 9 Δεκεμβρίου (πανδημίας επιτρέποντος) έχουν οριστεί να διεξαχθουν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου.

Στο πλαίσιο του νέου αθλητικού νόμου, στον Πανιώνιο είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε εκλογές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου – Προέδρου Εφορευτικής Επιτροπής και σύμφωνα με το νέο καταστατικό θα αναδειχθεί 8μελες Διοικητικό Συμβούλιο, όπου με τον Πρόεδρο θα αριθμεί 9 μέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, υποψηφιότητα για την προεδρία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. θα θέσει ο νυν Πρόεδρος Άρης Μισαηλίδης, το μέχρι πρότινος μέλος του Δ.Σ. Διονύσης Κοκκινάκης (όπως μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος), ενώ σε σκέψεις βρίσκεται ο Νίκος Παρασκευόπουλος. Ο τελευταίος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει δεχτεί αρκετές πιέσεις από επώνυμους Πανιώνιους για να θέσει υποψηφιότητα, ωστόσο όπως φαίνεται ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια