Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μανιάτης: «Να συσπειρωθεί ο κόσμος του Πανιωνίου και να στηρίξει την ομάδα»

Ο Γιάννης Μανιάτης φιλοξενήθηκε στο στούντιο της Nova και μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και την συμμετ...

Ο Γιάννης Μανιάτης φιλοξενήθηκε στο στούντιο της Nova και μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και την συμμετοχή του ίδιου στον Ιστορικό.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: 

Για την συμμετοχή του ίδιου στη νέα προσπάθεια του Πανιωνίου: Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Βρεθήκαμε μία μέρα στη Νέα Σμύρνη με τα παιδιά που ανέλαβαν την ομάδα και μου είπαν αν θέλω να ασχοληθώ με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Είναι μία θέση που ήθελα να ασχοληθώ, οπότε μου έδωσαν την ευκαιρία να το κάνω. Πιστεύω ότι τόσα χρόνια, στο επίπεδο που έπαιξα, γνωρίζω να οργανώσω μία ομάδα από την αρχή και ήδη έχουμε ξεκινήσει αν και λίγες ημέρες μία πολύ καλή σωστή και καλή δουλειά. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Εγώ δεν βλέπω την ομάδα σαν ερασιτεχνική ομάδα, εγώ βλέπω τους παίκτες σαν επαγγελματίες και θα τους έχω σε όλα τα επίπεδα σαν επαγγελματική ομάδα.

Για τον Πανιώνιο και τον ίδιο ποδοσφαιρικά: Το 2004 ο Πανιώνιος με έφερε στην Α' Εθνική. Έζησα 6,5 φοβερά χρόνια. Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που με ανέδειξε, που έμαθα το ποδόσφαιρο και μπήκα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο κ. Αποσπόρης με είχε βρει και μέσω του κύριου Δέδε ήρθα στον Πανιώνιο τότε, στα 16 που ήμουν. 

Για την προσπάθεια που γίνεται: Αυτή η πρωτοβουλία είναι από τρεις φίλους του Πανιωνίου, θα τους πω έτσι γιατί όντως είναι φίλοι του Πανιωνίου. Είναι ο κ. Κυριάκος Σκούρας, ο κ. Δημήτρης Σκούρας και ο κ. Φώτης Κωσταρίδης. Τρεις άνθρωποι που αγαπούν τον Πανιώνιο και δεν ήθελαν η ομάδα να αγωνιστεί στα ερασιτεχνικά. Αποφάσισαν να κρατήσουν την ομάδα στην Γ' Εθνική, μπήκα και εγώ σε αυτή την προσπάθεια, γιατί μου άρεσε το πλάνο που υπήρχε. Αυτό που λέμε εμείς είναι πως θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όλος ο κόσμος πρέπει να συσπειρωθεί και να είναι δίπλα μας. Δεν υπήρχε άλλη λύση, αν δεν είχαν μπει αυτά τα παιδιά μπροστά ο Πανιώνιος θα πήγαινε στα τοπικά. Φέτος η ομάδα δεν μπορεί να πάει για άνοδο, λόγω του κανονισμού που υπάρχει, οπότε για φέτος ο στόχος είναι αν σωθούμε. Το πλάνο, είναι να σωθεί η ομάδα φέτος και του χρόνου νμα προσπαθήσουμε να ανέβουμε κατηγορία. Βέβαια, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια πρέπει να βρούμε την λύση για το τι μέλλει γενέσθαι με την ΠΑΕ, τα χρέη κλπ. Αυτό το έχει αναλάβει ο κ. Κυριάκος Σκούρας. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και ελπίζουμε να βρεθεί λύση. Ο Πανιώνιος είναι το ιστορικότερο σωματείο της Ελλάδας και δεν πρέπει να διαλυθεί. Δεν πρέπει να διαλυθεί ούτε το σήμα του, ούτε η έδρα του και γι΄αυτό μπήκαμε μπροστά για να μην διαλυθεί. 

Για το πως έφτασε ο Πανιώνιος σε αυτό το σημείο και τις δυσκολίες: Λογικά έγιναν λάθη και βρέθηκε ο Πανιώνιος σε αυτό το σημείο. Δεν είναι κομμάτι δικό μας αυτό, όμως. Εμείς δεν είμαστε η ΠΑΕ. Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε και να κρίνουμε εμείς την προηγούμενη διοίκηση, με ενδιαφέρει το δικό μας όραμα τώρα και το όραμα του κόσμου του Πανιωνίου. Αυτή η ομάδα ανήκει στον Ερασιτέχνη και στον κόσμο της, γιατί ο κόσμος αυτή τη στιγμή βοηθάει πάρα πολύ. Όλοι μαζί και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας βοηθάνε και θα είναι δίπλα μας μέχρι τέλους. Αυτό έχει φανεί από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει μαζί τους και γενικά με τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου. Πρέπει όλοι να στηρίξουν όσο γίνεται. Σε λίγες ημέρες αρχίζει το πρωτάθλημα και θα παίξει η ομάδα Νέων της ομάδας μας".

Για τον Νίκο Σπυρόπουλο: Ο Νίκος είναι εξαιρετικό παιδί, πολύ καλός χαρακτήρας και από την πρώτη στιγμή μου είπε ότι θα είναι δίπλα μου. Και αυτός και εγώ αλλά και άλλα παιδιά που έχουμε μαζέψει είμαστε αφιλοκερδώς, για να στηρίξουμε τον Πανιώνιο, Βοηθάμε πολύ ο ένας τον άλλον, είμαστε πολύ καλό δίδυμο. Ο Νίκος είναι δίπλα στο προπονητικό team, βοηθάει τον προπονητή. Θέλουμε όλοι ο σύλλογος να βγάζει υγεία, το πιο σημαντικό.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια