Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γροντής: «Υπάρχει πλάνο στον Πανιώνιο, λειτουργεί επαγγελματικά η ομάδα»

Την πεποίθηση πως ο Πανιώνιος κάνει μια νέα προσπάθεια, σε γερές βάσεις, για να επανέλθει σταδιακά από τη Γ’ Εθνική εκεί που του αρμόζει, ε...

Την πεποίθηση πως ο Πανιώνιος κάνει μια νέα προσπάθεια, σε γερές βάσεις, για να επανέλθει σταδιακά από τη Γ’ Εθνική εκεί που του αρμόζει, εξέφρασε ο Δημήτρης Γροντής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6. 

 «Ο Πανιώνιος είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες. Υπάρχει ένα πλάνο, τα παιδιά που έχουν αναλάβει να τρέξουν την ομάδα, ο Μανιάτης και ο Σπυρόπουλος, είναι προσωπικότητες που έχουν προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο. Γίνεται μια καλή προσπάθεια στον σύλλογο. Ο Πανιώνιος δεν είναι σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα είναι επαγγελματικός», τόνισε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός. 

«Στόχος είναι να ανέβει η ομάδα το συντομότερο δυνατό στη μεγάλη κατηγορία και να κρατήσει ζεστό τον κόσμο της. Οι δύσκολες καταστάσεις είναι αυτές που ξεχωρίζουν τις μεγάλες ομάδες και πιστεύω πως όλη αυτή δύσκολη συγκυρία θα συσπειρώσει την ομάδα. Χρειάζεται υπομονή σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες για τον σύλλογο καταστάσεις. Πιστεύω πως όλα θα πάρουν το δρόμο τους και ο Πανιώνιος θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, στη μεγάλη κατηγορία», πρόσθεσε. 

«Η ομάδα έχει αρχίσει με νεαρά παιδιά και προπονητή τον Δημήτρη Κοροπούλη. Έχει και κάποια πιο έμπειρα παιδιά, όπως ο Κοντοές κι εγώ. Πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τα στοιχεία που βγάζουμε είναι πολύ θετικά. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια