Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέα βαριά ήττα για τον Ιστορικό

Βαριά εκτός έδρας ήττα για τον μπασκετικό Πανιώνιο, στο δεύτερο παιχνίδι του στην Β 'Εθνική μπάσκετ ανδρών, απέναντι στον Ηλυσιακό με σκ...

Βαριά εκτός έδρας ήττα για τον μπασκετικό Πανιώνιο, στο δεύτερο παιχνίδι του στην Β 'Εθνική μπάσκετ ανδρών, απέναντι στον Ηλυσιακό με σκορ 88-52. 

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου δεν έχει προλάβει ακόμη να στηθεί όπως πρέπει, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν μία εύκολη νίκη κόντρα στην νεοσύστατη ομάδα του Πανιωνίου, η οποία όπως φαίνεται θα χρειαστεί χρόνο για μπορέσει να εμφανίσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο παρκέ.

Το γεγονός πως η ομάδα μετράει μόνο λίγες ημέρες δημιουργίας, κάνει δύσκολη την αποστολή της σε αυτά τα πρώτα ματς της χρονιάς, καθώς αντιμετωπίζει αντιπάλους που μετρούν μήνες προετοιμασίας και πλέον είναι έτοιμες.

Ο Πανιώνος ολοκλήρωσε 10 μεταγραφικές κινήσεις και σε περίπου ένα μήνα αναμένεται η ομάδα θα μπορεί να λογίζεται ως ένα σύνολο, το οποίο θα χτυπάει και νίκες.

Ηλυσιακός-Πανιώνιος 88-52

Διαιτητές : Καραβίτης-Τσάτσης-Κούλης Κ.

Δεκάλεπτα : 17-3, 41-22, 62-33, 88-52

Ηλυσιακός (Καυκής) : Φώτσης 10 (2), Αγορόπουλος 5, Γραμματίκας 3 (1), Καλδής 6, Κελαϊδής 14 (2), Κεφαλάς 5 (1), Μπάζιος 12 (1), Μπινιάκου 12 (4), Οουαντίτζο- Βλαδίτσης 6, Πλευράκης 6, Χαραλαμπής 7 (1), Κούνας 2

Πανιώνιος (Βλάχος) : Κανελλόπουλος 2, Οικονομόπουλος 1, Φωτίου 3 (1), Αυγενικός 9 (1), Δερμιτζάκης 14 (1), Τσιμπούκης 11, Γκαβανόπουλος 4, Σκαρμούτσος, Λαζαρής 5 (1), Κωστακόπουλος 3 (1)

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια