Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτη νίκη για τον Ιστορικό

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, η οποία επικράτησε στη Νέα Σμύρνη της ΝΕ Πατρών με 6-5 για την ...

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, η οποία επικράτησε στη Νέα Σμύρνη της ΝΕ Πατρών με 6-5 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας των Γυναικών.

Ο Πανιώνιος με τη νίκη του έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Πάτρας παρέμεινε χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με τη λήξη της πρώτης περιόδου με 2-0, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τον Ιστορικό να προηγείται 4-2 στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αχαΐας ανέβασε την απόδοση της και έφτασε στην ισοφάριση (5-5) και το "χρυσό" γκολ του Πανιωνίου για τη νίκη πέτυχε η Ανθή Παπαναστασίου 4'.12'' πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Η Ταυτότητα του αγώνα

3η αγωνιστική πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας Πόλο Γυναικών

Πανιώνιος-ΝΕ Πατρών 6-5

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 2-2, 1-2, 1-1

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Λαμπρός Μιχαϊλίδης

Οι σκόρερ των δύο ομάδων

Πανιώνιος: Πουστινίκοβα 2, Παπαναστασίου Α. 2, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου Δ. 1

ΝΕ Πατρών: Ανδρουτσέλη 1, Μπαλάτσα Μ. 1, Μιχαηλίδου 1, Μοίραλη 1, Λυκοθανάση 1

Πανιώνιος (Τάσος Παπαναστασίου): Τσούρκα, Σαφέτη, Παπαφιλίππου, Πουστινίκοβα, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Κούβδου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Παπαναστασίου Α., Δουρέκα, Παπαναστασίου Δ., Λαζάρου, Ζερβού, Μήτσου

ΝΕ Πατρών: (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μπαλάτση Μ., Τσιμάρα Ευφ., Μανέτα, Μπαλάτσα Ν., Μιχαηλίδου, Μοίραλη, Ντάσιου, Τσιμάρα Ευδ., Λυκοθανάση, Κιούρκα, Κουρέτα, Πουλοπούλου. 

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινελης

Δεν υπάρχουν σχόλια