Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μελέτης και... επίσημα!

Είναι πλέον και επίσημο...Ο Γιώργος Μελέτης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού. Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιο...

Είναι πλέον και επίσημο...Ο Γιώργος Μελέτης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού.

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος το βράδυ της Δευτέρας (12/10) ανακοίνωσε πως ο μέχρι πρότινος προπονητής της Εφηβικής ομάδας παίρνει... προαγωγή στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, μία είδηση για την οποία σας είχαν ενημερώσει νωρίτερα τα panionianea.gr.

Παράλληλα, οι κυανέρυθροι αναφέρουν πως η στελέχωση της ομάδας θα αποτελείται από παίκτες των Εφήβων και πιο έμπειρους αθλητές που θα αποκτηθούν.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ανακοινώνει την ανάθεση τεχνικής ευθύνης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2020-2021, στον προπονητή της ομάδας Εφήβων, Γιώργο Μελέτη. 

Στόχος της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. είναι η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με μεταγραφές παικτών, οι οποίοι θα πλαισιωθούν με παίκτες της ομάδας Εφήβων και θα τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνισθούν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. 

Η δημιουργία στερεών αγωνιστικών βάσεων για το απώτερο μέλλον της ανδρικής ομάδας, θα είναι ο κύριος σκοπός της προσεχούς περιόδου, ώστε να υπάρξει ασφαλής μετάβαση στην επόμενη ημέρα του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. 

Συνεργάτες του Γιώργου Μελέτη στην ανδρική ομάδα, θα είναι ο Γιώργος Παπαχρήστος και ο Γιάννης Ψαθάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια