Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν προχώρησε του Βλάχου, αναλαμβάνει ο Μελέτης

Ο Πανιώνιος Γ.Σ., ύστερα από την δήλωση συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, την 1η Οκτωβρίου, ανέθεσε στον προπονητ...

Ο Πανιώνιος Γ.Σ., ύστερα από την δήλωση συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, την 1η Οκτωβρίου, ανέθεσε στον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο και στον νέο team manager, Νίκο Κοψιά την δημιουργία ομάδας και την οικονομική βολιδοσκόπηση ελεύθερων παικτών που θα είχαν τα αγωνιστικά εχέγγυα για την διεκδίκηση της παραμονής. 

Καταβλήθηκε εξ’ αρχής η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, έχοντας «εχθρό» τον χρόνο και στα στενά περιθώρια που υπήρχαν, παρά την παράταση μεταγραφών που δόθηκε από την ομοσπονδία. 

Είχε γίνει, επίσης, αποδεκτή από τον Πανιώνιο, η προδιαγραφή που έθεσε ο Βαγγέλης Βλάχος, ότι η συνεργασία του με τον σύλλογο, θα ανακοινωνόταν, μόνο, όταν θα είχε εξασφαλιστεί η δημιουργία της ομάδας, με δεδομένες οικονομικές συμφωνίες παικτών. 

Στο διάστημα των 12 ημερών που μεσολάβησε, δεν κατέστη δυνατή η οικονομική ανταπόκριση στο σχέδιο προϋπολογισμού που είχε σχεδιαστεί, καθώς ο Πανιώνιος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βρεθεί εκτεθειμένος σε συμφωνίες για την αποπληρωμή των οποίων, δεν θα είχε εξασφαλίσει τα έσοδα της ομάδας μπάσκετ.

Ως εκ τούτων, ο Βαγγέλης Βλάχος αποδεσμεύτηκε από την προφορική συμφωνία. 

Πλέον, το "τιμόνι" της ομάδας θα αναλάβει ο Γιώργος Μελέτης, ο προπονητής των Εφήβων του Πανιωνίου δηλαδή, με το ρόστερ της ομάδας να αποτελείται κυρίως από τα παιδιά του Εφηβικού τμήματος και κάποιους πιο έμπειρους παίκτες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με 4-5 αθλητές. 

Όπως καταλαβαίνει κανείς τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, αλλά δυστυχώς τα χρονικά περιθώρια που υπήρχαν για να "τρέξει" η όλη κατάσταση ήταν ελάχιστα, οι απαιτούμενοι οικονομικοί πόροι δεν βρέθηκαν και έτσι ο Ερασιτέχνης καταβάλει τεράστια προσπάθεια, με τις δυνάμεις που έχει, ώστε ο Πανιώνιος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής όσο πιο αξιοπρεπώς γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια