Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

(Αναμενόμενη) Ήττα στο ξεκίνημα

Την ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β Εθνικής μπάσκετ ανδρών κόντρα στην Μεγαρίδα με το αρκετά βαρύ σκορ 60-81....

Την ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β Εθνικής μπάσκετ ανδρών κόντρα στην Μεγαρίδα με το αρκετά βαρύ σκορ 60-81. 

Το γεγονός ότι η ομάδα είναι νεοσύστατη, χωρίς να είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί οδήγησε σε μια αναμενόμενη κακή εμφάνιση με πολλά λάθη και στην ήττα με μεγάλη διαφορά απέναντι σε έναν πολύ πιο οργανομένο και αποτελεσματικό αντίπαλο.

Ο Ιστορικός ξεκίνησε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, πήρε και το προβάδισμα σε κάποια σημεία αλλά δεν μπόρεσε να παραμείνει το ίδιο ανταγωνιστικός και στην συνέχεια, με αποτέλεσμα να επιτρέψει στους φιλοξενούμενος να προηγηθούν και να φτάσουν ακόμη και στο συν 14 στην δεύτερη περίοδο. Σκορ ημιχρόνου 31-38.

Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μεγαρίδα να διατηρεί την διαφορά στο παιχνίδι, ενώ ο Πανιώνιος, παρά το γέγονος ότι μείωσε δεν είχε βρει τα πατήματα του σαν ομάδα για να μπορέσει να ανατρέψει το σκορ.

Η ομάδα του Βλάχου μετράει μόνο λίγες ημέρες στο παρκέ και είναι λογικό και επόμενο να χρειαστεί χρόνος για να δέσει ως σύνολο και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. 

Πανιώνιος – ΝΕ Μεγαρίδας 60-81
Διαιτητές: Χρηστίδης Ηλ.-Σιδερής-Ναστούλης
Δεκάλεπτα: 16-18. 31-38, 44-53, 60-81

Πανιώνιος (Βλάχος) : Κοπακάκης, Κανελλόπουλος 6 (2), Οικονομόπουλος 9 (1), Φωτίου 6 (2), Αυγενικός 6, Δερμιτζάκης 18 (2), Τσιμπούκης 5, Λυκογιάννης 8 (1), Σκαρμούτσος, Λαζαρής 2, Κωστακόπουλος.

Μεγαρίδα (Μάνταλος) : Καραποστόλου 8 (1), Ραζής 2, Κοντόπουλος, Γκατζιάς 16 (4), Αγγελόπουλος 16 (2), Μπατής 13 (3), Λούκας 2, Τζάιδας 3, Κοντραφούρης 2, Δομπρογιάννης 11 (2), Καραμανλής 4, Καλιανιώτης 4

Δεν υπάρχουν σχόλια