Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ομάδα Χάντμπολ γνώρισε έναν αξιόλογο Πανιώνιο

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου η ομάδα Χάντμπολ του Πανιωνίου είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά έναν αξιόλογο φίλο του Πανιωνίου ο λόγος για τον...

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου η ομάδα Χάντμπολ του Πανιωνίου είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά έναν αξιόλογο φίλο του Πανιωνίου ο λόγος για τον συγγραφέα και επιχειρηματία εστίασης Νίκο Καμπάνο.

Ο κ. Καμπάνος φιλοξένησε την ομάδα Χάντμπολ του Πανιωνίου στο κατάστημα Γιαλός που διατηρεί στο Καβούρι και οι παίκτες δοκίμασαν γευστικά πιάτα από την κουζίνα του μαγαζιού. 

Άπαντες συζήτησαν για τις μεγάλες αγάπες του κ. Καμπάνου που δεν είναι άλλες από τη συγγραφή βιβλίων και τον Πανιώνιο.

Μάλιστα η ομάδα Χάντμπολ του Πανιωνίου μέσω της σελίδας που διατηρεί στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης "Facebook" ανέφερε τα εξής:

"Την Κυριακή 11 Οκτώβρη η ομάδα μας είχε την τιμή να γνωρίσει από κοντά έναν αξιόλογο Πανιώνιο. Ο λόγος για τον επιχειρηματία εστίασης Νίκο Καμπανό.

Μας φιλοξένησε στο κατάστημα του Yalos Seafood Restaurant στο Καβούρι σε ένα εκπληκτικά όμορφο χώρο δίπλα στο κύμα... γευτήκαμε τα γευστικότατα πιάτα της κουζίνας από επαγγελματίες του χώρου... συζητήσαμε για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, αλλά και την δεύτερη αγάπη του... την συγγραφή βιβλίων.

Τον ευχαριστούμε για όλα!!!"





Δεν υπάρχουν σχόλια