Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εισιτήρια διάρκειας και για τον Πανιώνιο κόσμο έκτος Αθηνών

Από την Δεύτερα (19/10) θα μπορεί και κόσμος του Πανιωνίου που βρίσκεται εκτός Αθηνών ή ακόμα και στο εξωτερικό να προμηθευτεί τα ποδοσφαιρι...

Από την Δεύτερα (19/10) θα μπορεί και κόσμος του Πανιωνίου που βρίσκεται εκτός Αθηνών ή ακόμα και στο εξωτερικό να προμηθευτεί τα ποδοσφαιρικά εισιτήρια διαρκείας (ή αλλιώς κάρτες στήριξης). 

Η σχετική ενημέρωση με όλες τις λεπτομέρειες από την επίσημη μπουτίκ του Συλλόγου:

Από τη πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των καρτών ενίσχυσης, λάβαμε αρκετά μηνύματα από φίλους του Ιστορικού που βρίσκονται τόσο εκτός Αθηνών όσο και στο εξωτερικό και επιθυμούν να τις προμηθευτούν.

Το κατάστημα μας προώθησε τα μηνύματα αυτά στο τμήμα ποδοσφαίρου ανδρών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεσή τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.panionios.shop)

Η αποστολή των καρτών θα γίνεται με ΕΛΤΑ Courier για το σύνολο της επικράτειας και με συστημένη επιστολή μέσω των ΕΛ.ΤΑ για το εξωτερικό.

Και στις δύο περιπτώσεις η αποστολή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ η πληρωμή θα μπορεί να γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
 
Ειδικά για τους μόνιμους κατοίκους εξωτερικού, το τμήμα ποδοσφαίρου έχει φροντίσει να υπάρξει και μία έκπληξη για την οποία θα ενημερωθείτε την ημέρα ανάρτησης των καρτών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι….

Δεν υπάρχουν σχόλια