Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόκολος: «Πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο - Ο Πανιώνιος δεν είναι απλά μία ομάδα, είναι ιδέα»

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του που βιώνει ο Πανιώνιος, με τον υποβιβασμό του (πιθανότατα) στην Γ' Εθνική, μίλησε ο Λεωνίδας...

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του που βιώνει ο Πανιώνιος, με τον υποβιβασμό του (πιθανότατα) στην Γ' Εθνική, μίλησε ο Λεωνίδας Βόκολος στον ραδιοφωνικό σταθμό "over FM".

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον Πανιώνιο. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για όσους γνωρίζουν τι πρεσβεύει αυτή η ομάδα και για όσους την έχουν υπηρετήσει. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Έχει ξημερώσει μία δύσκολη μέρα για τον σύλλογο. Αυτή η ομάδα γνωρίζει πολύ καλά όμως να περνάει τις δυσκολίες  και θέλω να είμαι αισιόδοξος, γιατί το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Πανιώνιο, πως θα καταφέρει να ξεπεράσει τα θέματα και σύντομα να επανέλθει εκεί που ανήκει.

Για το γεγονός πως ο Πανιώνιος κινδυνεύει ακόμα και για τα τοπικά: "Όσον αφορά το τοπικό δεν το γνωρίζω, πιστεύω πως η ομάδα θα βρεθεί στην Γ' Εθνική. Ο Πανιώνιος είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα, υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπούν και πιστεύω θα είναι δίπλα του σε όποια κατηγορία και αν ανήκει η ομάδα .Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και με σταθερά βήματα και υπομονή θα υπάρξει η δυνατότητα να βρεθεί ξανά η ομάδα εκεί που πρέπει και ανήκει. Τίποτα δεν είναι εύκολο, με την φανέλα απλά δεν ανεβαίνεις κατηγορίες.

Για τις προσπάθειες που έγιναν: "Έγινε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από όσο ξέρω, επειδή ήμουν κοντά στην ομάδα, για να βγει η ομάδα από αυτό το μεγάλο αδιέξοδο. Εως την τελευταία στιγμή έγιναν προσπάθειες, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν άλλαξαν".

Για τις δυσκολίες να αγωνιστεί ο Πανιώνιος σε ερασιτεχνική κατηγορία: "Είναι κάτι δύσκολο για τον Πανιώνιο να βρεθεί σε ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά είπα ξανά ότι οι άνθρωποι που αγαπούν τον Πανιώνιο με πολύ δουλειά και υπομονή θα καταφέρουν να επιστρέψουν την ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες".

Για το τι έφταιξε: "Δεν είναι η στιγμή, σεβόμενος τον σύλλογο και την ιστορία του, για να λέμε φταίει το ένα και το άλλο. Σίγουρα έχουν γίνει λάθος, είναι το βέβαιο. Είναι άσχημη η μέρα. Το πιο σημαντικό πλέον για τον Πανιώνιο είναι η επόμενη ημέρα. Το έχω ξαναπεί, το έχω ζήσει. Ο Πανιώνιος είναι ιδέα, δεν είναι απλά μία ομάδα. Είναι ο κόσμος του, η κληρονομιά, είναι πολλά πράγματα. Η ομάδα οφείλει να σηκωθεί για την ιστορία της και τον κόσμο της"

Για τον κόσμο: "Ο κόσμος του Πανιωνίου παρακολουθεί από κοντα όσα γίνονται. Ήταν σε αναμονή και περίμενε, δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα. Ξέρω τον κόσμο του Πανιωνίου και θα είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα".

Για την ιστορία του Πανιωνίου και τον ίδιο: "130 χρόνια Πανιώνιος. Δεν είναι λίγα. Ο σύλλογος έχει βγάλει τεράστιους ποδοσφαιριστές και δεν γίνεται να θυμάσαι όλα τα ονόματα. Ο σύλλογος έχει προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα λόγια περισσεύουν. Μέσα από την ψυχή μου τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, ευχαριστώ την διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσω τον σύλλογο, όσο και αν έγινε αυτό. Μέχρι και χθες το βράδυ ηθικά ήμουν εκεί και προσπαθούσα μαζί με τους ανθρώπους να σωθεί η ομάδα. Το μυαλό μου πάντα θα είναι δίπλα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και άμεση επιστροφή του Πανιωνίου. Το ποδόσφαιρο τον χρειάζεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια