Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βασιλακόπουλος: «Χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο»

Για τη νέα σεζόν, τους στόχους, αλλά και την διοίκηση των Πανθήρων στο τμήμα, μίλησε στα panionianea.gr ο αθλητής της ανδρικής ομάδας βό...

Για τη νέα σεζόν, τους στόχους, αλλά και την διοίκηση των Πανθήρων στο τμήμα, μίλησε στα panionianea.gr ο αθλητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου, Νίκος Βασιλακόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός παίκτης:

Για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο:

Νιώθω πολύ ωραία που ήρθα και βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Γνωρίζω τα παιδιά από πέρσι και από προηγούμενες χρονιές που ήμασταν με άλλους συμπαίκτες με άλλους αντίπαλοι. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλό κλίμα και ότι θα δέσουμε σαν ομάδα.

Για την νέα κατηγορία της Pre League:

Είναι μια καινούρια κατηγορία που έχει περισσότερες απαιτήσεις αν και πιο λίγες οι ομάδες. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι με πολύ προπόνηση θα τα καταφέρουμε.

Για τους στόχους του:

Ο πρώτος μου στόχος είναι να δέσουμε σαν ομάδα όλοι μαζι και μετά να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο και στις προπονήσεις και να έχουμε ένα καλό κλίμα όλοι μεταξύ μας. Με ομαδικό πνεύμα και πολυ δουλεια θα καταφέρουμε πράγματα.

Για τους Πάνθηρες στην διοίκηση:

Είναι πολύ ωραίο όταν οι οπαδοί της ομάδας βρίσκονται τόσο κοντά στους παίχτες και νομίζω μας δίνει και ένα παραπάνω κίνητρο να παίξουμε και εμείς καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία παίχτες και σωματείο.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια