Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θεοδωρόπουλος: «Δυνατή και πλήρης η ομάδα φέτος»

Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε στο νέο δυνατό πρ...

Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε στο νέο δυνατό πρωτάθλημα της Pre League, στις μεταγραφές που έγιναν, αλλά και στους Πάνθηρες που ανέλαβαν να... τρέξουν φέτος το τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος προπονητής του Πανιωνίου:

Για τη νέα σεζόν:

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, νομίζω ότι φέτος η ομάδα μας θα είναι δυνατή και πλήρης. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να είμαστε υγιής, τόσο εμείς όσο και οι άλλες ομάδες για να μπορέσει να γίνει πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε ούτε πως θα ξεκινήσουμε ούτε πως θα τελειώσουμε με αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση. Ξεκινάμε τηνπροετοιμασία μας, αγωνιστικά είμαστε πολύ καλά και ελπίζουμε να πάνε και όλα καλά στα θέματα της υγείας για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Για τους νέους παίκτες της ομάδας:

Τα παιδιά τα καινούρια είναι εξαιρετικοί αθλητές και πολύ καλοί χαρακτήρες. Το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι ο χαρακτήρας γιατί η ομάδα είχε πάντα ένα εξαιρετικό κλίμα και θέλουμε να το διαφυλάξουμε αυτό και να το κάνουμε ακόμη καλύτερο οπότε πρώτα από όλα κοιτάγαμε χαρακτήρες.

Για τους στόχους στη νέα κατηγορία της Pre League:

Επειδή είναι μια καινούρια κατηγορία, είναι πολύ δυνατές οι ομάδες, ουσιαστικά είναι οι καλύτερες ομάδες της Α2, θα τους βλέπουμε τους στόχους αγώνα με αγώνα.
Δεν ξέρει κανείς την δυναμικότητα της καινούριας κατηγορίας γιατί όλες οι ομάδες ενόψει αυτής του νέου πρωταθλήματος έχουν ενισχυθεί. Καμία ομάδα δεν είναι οι ίδια με πέρσι, ούτε η Καλαμάτα, ούτε η Σάμος, ούτε ο Πανενθραικός, οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά.

Για τους Πάνθηρες που ανέλαβαν το τμήμα: 

Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα λειτουργήσει πολύ καλά γιατί τα παιδιά έχουν πάρα πολύ όρεξη για αυτό που κάνουν και κυρίως έχουν την διάθεση να ασχοληθούν ώρες με την ομάδα. Παλιότερα συνέβαινε να επωμίζεται ένας άνθρωπος όλες τις ευθύνες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει γιατί όλοι έχουμε και τις δουλειές μας, ενώ τώρα έχουν επιμεριστεί οι ευθύνες κάτι που είναι πολύ καλό. Εγώ πάντα πιστεύω ότι όταν ανοίγει ένα πράγμα και μπαίνουν και άλλοι σε αυτό πάντα είναι πολύ καλύτερα και για τα οικονομικά και για το πώς θα λειτουργήσει κάτι. Υπάρχει συλλογική ευθύνη και θα παίρνονται και συλλογικές αποφάσεις. Φυσικά, το δεδομένο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν και θέλουν το καλύτερο για τον σύλλογο. 


Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια