Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το κάλεσμα των Πανθήρων για μία από τις «σημαντικότερες συνελεύσεις»

Η ανακοίνωση-κάλεσμα των Πανθήρων για την ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ  ανακοίνωση της Τετάρτης (23/9) στην Θύρα 3 του ...


Η ανακοίνωση-κάλεσμα των Πανθήρων για την ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ  ανακοίνωση της Τετάρτης (23/9) στην Θύρα 3 του σταδιου της Νέας Σμύρνης. 

Αναλυτικά:

Στην πιο δύσκολη στιγμή του Συλλόγου για κάποιους (λίγους ευτυχώς) υπάρχει ο δρόμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, του κουτσομπολιού, της ίντριγκας και της διαπλοκής.

Για εμάς υπήρχε και θα υπάρχει μόνο η δράση για το καλό του Πανιωνίου, με πράξεις που θα αποφασίζουμε όλοι μαζί, όπως κάθε Τετάρτη (και όχι μόνο) στις συναντήσεις μας. 

Καλούμε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου σήμερα στις 21:00, στη Θύρα 3 για μια από τις σημαντικότερες Συνελεύσεις της ιστορίας μας. 

Όποιος έχει να πει κάτι, ας βγει να το πει ΔΗΜΟΣΙΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ. 

Οι υπόγιες, πλάγιες, μισόλογες κουβέντες που ακούμε δεξιά και αριστερά καλό θα ήταν να κοπούν χτες γιατί είμαστε όλοι στα όρια μας, χωρίς ώρα ύπνο και με πολύ λίγη υπομονή. 

Θα ασχοληθούμε με πραγματικές λύσεις και πρόσωπα που δηλώνουν παρών. Όποιος έχει να προτείνει κάτι ας έρθει να το κάνει ανοιχτά. 

Υ.Γ. Αν σας χαλάνε οι Πάνθηρες που κάνουν ή δεν κάνουν κάποια πράγματα, ο δρόμος είναι ανοιχτός να μπείτε μπροστά και να κάνετε εσείς αυτά που νομίζετε. 

Δεν εμποδίσαμε κανέναν και ποτέ να πάρει πρωτοβουλίες. 

Επειδή όμως δεν βλέπουμε κανέναν .. «επαναστάτη» να αναδύεται, παρά μόνο ψιθύρους και σχόλια από πληκτρολόγια, καλό θα ήταν πριν μας πιάσετε στο στόμα σας να ρωτήσετε τους εαυτούς σας αν μπορείτε εσείς να κρίνετε εμας. 

Εμας που απόψε, όπως χθες, όπως προχθές, όπως κάθε μέρα, σπάμε τα κεφάλια μας σε ραντεβού, συνελεύσεις και ξενύχτια, ψάχνοντας λύσεις σε τρία μέτωπα (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ερασιτέχνη), όχι ένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια