Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυγενάκης σε Λεουτσάκο: «Αναμένουμε το συντομότερο δυνατόν την επίσημη θέση σας»

Επιστολή του υφυπουργού Αθλητισμού στον πρόεδρο της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδα Λεουτσάκο. Αναλυτικά: «Κύριε Πρόεδρε, Λάβαμε τα δύο ψηφίσ...

Επιστολή του υφυπουργού Αθλητισμού στον πρόεδρο της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Αναλυτικά:

«Κύριε Πρόεδρε,

Λάβαμε τα δύο ψηφίσματα που μας διαβιβάσατε: Αρχικά, των 11 ΠΑΕ μελών σας της Super League 2 και κατόπιν των 22 ΠΑΕ μελών σας της Football League, τα οποία είχαμε πληροφορηθεί και από τα ΜΜΕ.

Εκείνο που δεν λάβαμε είναι η επίσημη θέση του θεσμικού οργάνου που εκπροσωπείτε, σχετικά με τα ζητήματα που θίγουν τα μέλη σας στα ψηφίσματά τους. Επίσημη θέση, μαζί με πλάνο κριτηρίων, σχέδιο χρονοδιαγράμματος και ότι άλλο αναγκαίο, που -και σε προγενέστερες επικοινωνίες- σας έχουμε ενημερώσει και έχετε συμφωνήσει ότι είναι απαραίτητα για την εξέλιξη του θεσμικού διαλόγου, προς ανεύρεση λύσεων.

Παράλληλα, ενημερωνόμαστε από δημοσιεύματα για την προσωπική σας θέση σχετικά με την αναγκαιότητα ύπαρξης δύο επαγγελματικών κατηγοριών και την κατάργηση της Football League.

Αναμένουμε το συντομότερο δυνατό την επίσημη θέση σας, ως ΔΣ της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League. Λειτουργούμε θεσμικά και υπεύθυνα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, χωρίς όμως να έχουμε πλέον απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια