Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποσπόρης: «Κατάλαβαν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν οι μικροί...»

Ο Στέλιος Αποσπόρης, τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Πανιωνίου, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που θ...

Ο Στέλιος Αποσπόρης, τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Πανιωνίου, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που θα κληθούν φέτος να σηκώσουν την βαριά φανέλα του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

«Μίλησα στους μικρούς που θα αναλάβουν το βαρύ φορτίο… Τους ζήτησα να καταλάβουν τo δύσκολο έργο ,ταυτόχρονα την ευκαιρία ,μέσω σκληρής δουλειάς που έχουν ,πλέον, μπροστά τους… Να είναι εκείνοι ,δηλαδή, που θα επαναφέρουν εκεί που πραγματικά ανήκει έναν ιστορικό σύλλογο και ταυτόχρονα σημαντικό κοινωνικό μέγεθος όπως ο Πανιώνιος και όσα σημαντικά αυτή η ομάδα εκπροσωπεί! Σας βεβαιώνω πως δεν χρειάστηκε να πώ πολλά… Στα νέα παιδιά που θα μπούν άμεσα στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Πανιώνιου ,τι δύσκολο που είναι αλήθεια να το πιστέψουμε όσοι τον αγαπάμε… Και δεν χρειάστηκε να πώ πολλά επειδή μου έδειξαν πως έχουν καταλάβει ,ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και αισιοδοξώ!», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια