Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διαψεύδει ο Λίβανος

Ο Γιάννης Λίβανος διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελα να έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσί...

Ο Γιάννης Λίβανος διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελα να έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου.

Όσα αναφέρει αναλυτικά: 

Σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων τα οποία με μεγάλη έκπληξη παρακολουθώ την τελευταία εβδομάδα και με εμπλέκουν σε διάφορα σενάρια, θέλω να δηλώσω ότι ΚΑΜΙΑ απολύτως συμφωνία δεν υπάρχει όπως έχει γραφτεί, μεταξύ εμού και της νυν διοίκησης του Πανιωνίου για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε περίπτωση που συμμετάσχει στην Basket League.

Αναρωτιέμαι δε, από την στιγμή που υπάρχει συμφωνία και βρίσκεται σε καλό δρόμο η μεταβίβαση της ομάδας -σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις και των δύο πλευρών-, ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί η εμπλοκή του ονοματός μου με τέτοιο τρόπο στα “ρεπορτάζ” των κυρίων Μπουρλάκη και Σύριγγα, ότι δήθεν έχω συμφωνήσει με την νυν διοίκηση του Πανιωνίου, και τα οποία διαψεύδω κατηγορηματικά.

Διευκρινίζω λοιπόν ξεκάθαρα, πως η μόνη κρούση προς το πρόσωπό μου έγινε προ ολίγων εβδομάδων, από προσωπικό μου φίλο, επιχειρηματία και επιφανή οπαδό της ομάδας του Πανιωνίου, ο οποίος εξέφρασε το ενδιαφέρον του να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα, με την επιθυμία του να αναλάβω εγώ την τεχνική της ηγεσία. Στα πλαίσια αυτού του ενδιαφέροντος, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Χριστοδουλόπουλος, ζητώντας μου να ετοιμάσω ένα γενικό πλάνο για την επόμενη σεζόν και να του το παρουσιάσω, όπως και έγινε.

Από τότε δεν ξαναέγινε ΚΑΜΙΑ απολύτως συζήτηση, υποθέτω και λόγω του προχωρημένου ενδιαφέροντος από υποψήφιο επενδυτή να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας.
Τέλος θα ήθελα να εκφράσω την ελπίδα μου, να τελειώσει το συντομότερο το θρίλερ της μεταβίβασης των μετοχών, και ο Πανιώνιος να αποκτήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του αρμόζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια