Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δικαιουλάκος: «Υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία για τον Πανιώνιο, αλλά...»

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στον Πανιώνιο, επιβεβαιώνοντας πως υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με τον Γιώργο Χρισ...

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στον Πανιώνιο, επιβεβαιώνοντας πως υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος, όμως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα!

Στο μήνυμά του στα social media ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος ουσιαστικα είναι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή, ανέφερε επί του θέματος: 

«Προς επιβεβαίωση των όσων είπε κατά την διάρκεια του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, επιβεβαιώνω ότι μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Πανιωνίου και του εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή, κατά την οποία υπήρξε μεν προκαταρκτική συμφωνία όσο αναφορά το τίμημα της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ και άλλων ζητημάτων που αφορούν στη ρύθμιση των υφιστάμενων χρεών. 

Όμως η συμφωνία τέλει πλέον υπό την έγκριση των νομικών συμβούλων του υποψηφίου επενδυτή. Αν και φύση αισιόδοξος άνθρωπος, δεδομένης της ασφυκτικής πίεσης χρόνου, δεν μπορώ να προδικάσω την ευτυχή ή μη κατάληξη της υπόθεσης». 

-Διαβάστε ΕΔΩ όσα είπε νωρίτερα ο Χριστοδουλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια