Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χριστοδουλόπουλος: «Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα παίξει κανονικά στην Basket League»

Τα πράγματα στον μπασκετικό Πανιώνιο δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα, όμως ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος εξέφρασε την άποψη πως ο Πανιώνιος θα αγων...

Τα πράγματα στον μπασκετικό Πανιώνιο δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα, όμως ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος εξέφρασε την άποψη πως ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί κανονικά στην Basket League.

Οι κυανέρυθροι λίγες ημέρες πριν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν δεν έχουν καν ξεκινήσει προπονήσεις, δεν έχουν ούτε έναν παίκτη, με το... μέλλον να είναι αμφίβολο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ πάντως, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, μίλησε στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, που διεξάγεται το μεσημέρι της Δευτέρας, εκφράζοντας μεταξύ άλλων την άποψη ότι  ο Πανιώνιος, θα λάβει κανονικά μέρος στο φετινό πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο εκπρόσωπος του επενδυτή, με τον οποίο συνομιλεί τον τελευταίο καιρό, έχει δώσει την συγκατάθεση του και πλέον απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες με τον άνθρωπο, που θα κληθεί να μπει μπροστά και φυσικά να πληρώσει για όλα τα θέματα της ομάδας. 

Η πεποίθησή που εξέφρασε, εκτός των άλλων, είναι ότι ο Πανιώνιος, αφού αλλάξει χέρια, θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με το τιμ που ήδη έχει αναφερθεί, δηλαδή προπονητή τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο, συνεργάτη τον Θανάση Παπαχατζή και τεχνικό σύμβουλο τον Κώστα Μίσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια