Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτσι θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στα πρωταθλήματα υποδομής

Η Κ19 του Πανιωνίου μετά τον υποβιβασμό της ανδρικής ομάδας στη Super League 2 θ' αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Κ19 της αντίστοιχης κατηγορία...


Η Κ19 του Πανιωνίου μετά τον υποβιβασμό της ανδρικής ομάδας στη Super League 2 θ' αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Κ19 της αντίστοιχης κατηγορίας και προσεχώς θα μάθει τους αντιπάλους που θ' αντιμετωπίσει.

Αντίθετα η Κ17 και Κ15 του Πανιωνίου θα συμμετέχουν κανονικά στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League 1.

Μάλιστα ο Ιστορικός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του το Σάββατο (19/9) το μεσημέρι όπου στις 12:00 θ' αντιμετωπίσει εντός έδρας στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ17 την ΑΕΚ, με την εν λόγο αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο των Τραχώνων στον Άλιμο.

Ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα Κ17 μετέχει στο πρώτο όμιλο όπου συμμετέχουν ακόμα 7 ομάδες. Έτσι, ο Ιστορικός θα τεθεί αντιμέτωπος σε τρεις γύρους αναμετρήσεων με τις εξής ομάδες: Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ατρόμητο Αθηνών, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Οι πρώτες δύο ομάδες από το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου όπου συμμετέχει ο Πανιώνιος έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν τον τίτλο σε αγώνες κατάταξης (τελική φάση) με τις αντίστοιχες δύο πρώτες του δεύτερου ομίλου.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια