Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μαθαίνει αντιπάλους ο Πανιώνιος

Την Δευτέρα (21/9) το μεσημέρι (13:00) μέσω τηλεδιάσκεψης η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος θα πραγματοποιήσει την κλήρωση του πρωταθλήματος ...


Την Δευτέρα (21/9) το μεσημέρι (13:00) μέσω τηλεδιάσκεψης η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος θα πραγματοποιήσει την κλήρωση του πρωταθλήματος στην Α'1 Πόλο Ανδρών, αλλά και στην Α' Εθνική κατηγορία των Γυναικών.

Έτσι ο Πανιώνιος, ο οποίος μετέχει στα δύο συγκεκριμένα πρωταθλήματα (άνδρες και γυναίκες) θα μάθει τους αντιπάλους που θ' αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της σεζόν.

Το πρωτάθλημα της Α'1 Πόλο Ανδρών θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και το αντίστοιχο πρωτάθλημα στην Α' κατηγορία των Γυναικών.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Α'1 Πόλο Ανδρών θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 8 Μαΐου 2021, ενώ η κανονική διάρκεια στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας των Γυναικών  θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Απριλίου 2021.


Play-Off οι θέσεις 1-4 και Play-Out οι θέσεις 7-14

Με αρκετές αλλαγές θα διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα της Α'1 Πόλο Ανδρών, καθώς στα Play-Off θα μετέχουν μόνο οι πρώτες 4 ομάδες τις κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μέχρι και πέρυσι δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Off είχανε οι πρώτες έξι ομάδες του πρωταθλήματος και αυτή είναι μία σημαντική αλλαγή σε μία σεζόν που συμμετέχουν 14 ομάδες στην Α'1 Πόλο Ανδρών μετά την αναδιάρθρωση που πραγματοποιήθηκε λόγο του κορονοϊού.

Επίσης οι ομάδες που θα βρίσκονται στις θέσεις 7 έως 14  στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα μετέχουν στα Play-Out με στόχο ν' αποφύγουν τον υποβιβασμό. 

Οι ομάδες τόσο στα Play-Off όσο και στα Play-Out θα μεταφέρουν τ' αποτελέσματα που έχουν με τους αντιπάλους τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Υποβιβάζονται 2 ομάδες 

Αρχικά υπήρχε σκέψη τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α'1 Πόλο Ανδρών να υποβιβαστούν 4 ομάδες, ωστόσο όπως έκανε γνωστό η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος φέτος από το πρωτάθλημα της Α'1 Πόλο Ανδρών θα υποβιβαστούν 2 ομάδες.

Αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής στο πρωτάθλημα Γυναικών 

Αλλάζει και ο τρόπος διεξαγωγής στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας στο πόλο Γυναικών το οποίο δεν θα διεξάγεται σε δύο ομίλους, αλλά σ' ένα ενιαίο πρωτάθλημα όπου όλοι θα παίξουν με όλους.

Στο πρωτάθλημα θα μετέχουν 10 ομάδες (ανάμεσα τους και ο Πανιώνιος) οι οποίες μετά από αίτημα τους κατάφεραν να παίξουν σ' ένα ενιαίο πρωτάθλημα το οποίο θα έχει 18 αγωνιστικές και θα ολοκληρωθεί όπως προείπαμε το Σάββατο 10 Απριλίου 2021.


Στη συνέχεια οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 θα αγωνιστούν στα Play-Off, ώστε να μάθουμε ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο την σεζόν 2020-2021, ενώ στα Play-Out για την αποφυγή του υποβιβασμού θ' αγωνιστούν οι ομάδες που καταλάβουν τις θέσεις 5-10.

Οι ομάδες στην Α'1 Κατηγορία των Γυναικών μεταφέρουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ υποβιβάζονται στην Α'2 Γυναικών 2 ομάδες. 

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 





Δεν υπάρχουν σχόλια