Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απαντήσεων... συνέχεια - Ο Χριστοδουλόπουλος για την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Απαντήσεων... συνέχεια!   Μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου για τα λεγόμενα του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου στην συνέντευξη Τύπου,...

Απαντήσεων... συνέχεια! 

Μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου για τα λεγόμενα του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου στην συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ επανήλθε, θέλοντας και αυτός με την σειρά του να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Αναλυτικά η δήλωση με τις τοποθετήσεις του κ. Χριστοδουλόπουλου:

"Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον σκοπό που εξυπηρετεί -σε αυτή την τρομερά δύσκολη συγκυρία για σχεδόν όλα τα ενεργά τμήματα του Πανιωνίου- μια νέα επίθεση από τον Ερασιτέχνη προς το πρόσωπό μου  μέσω επίσημης ανακοίνωσης, όταν μάλιστα στη χτεσινή συνέντευξη τύπου υπήρχε εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη τόσο στο πάνελ (κος Κοκκινάκης) όσο και μέλη του στο ακροατήριο που είχαν δικαίωμα λόγου. Δυστυχώς αναγκάζομαι να απαντήσω για τελευταία -ελπίζω- φορά στην έωλη διοίκηση του Ερασιτέχνη: 

  1. Η τοποθέτησή μου σε σχέση με τον κο Βαρουξάκη και τυχόν δικαστικές διαμάχες μεταξύ του ιδίου και του Ερασιτέχνη, αφορούσε ξεκάθαρα κάποια ανυπόγραφα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ερασιτέχνης έχει κινηθεί νομικά κατά του κου Βαρουξάκη και έχει χάσει όλες τις δικαστικές μάχες. Εάν τα ανυπόγραφα αυτά δημοσιεύματα προέρχονται από τον Ερασιτέχνη καλά κάνει ο Ερασιτέχνης και τα υπερασπίζεται δημόσια. Το λέω λοιπόν ξανά. Δεν έχει γίνει κανένα δικαστήριο από τον Ερασιτέχνη κατά του κυρίου Βαρουξάκη. Η ανακοίνωση δε του Ερασιτέχνη με επιβεβαιώνει πλήρως. Έχει αποσταλεί μόνον ένα εξώδικο και ένα email προς τον κο Βαρουξάκη πριν από 32 μήνες. Λογικά θα υπάρχει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος, τον οποίο εγώ αγνοώ (όπως και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο πάνελ) και πιθανότατα μόνο ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη γνωρίζει, που μετά από 32 μήνες το εξώδικο και το email προς τον κο Βαρουξάκη δεν έχει ακολουθηθεί από αγωγή και μηνυτήρια αναφορα εναντίον του, για τις οφειλές που πλέον έχουν επιδικαστεί στους αθλητές με αποφάσεις δικαστηρίων και έχουν πληρωθεί από την ΚΑΕ Πανιώνιος, ιδιαίτερα από την στιγμή που υπάρχει και συμφωνητικό ανάληψης των χρεών από τον κο Βαρουξάκη.  
  2. Δεν μπορεί να υπάρξει καταδικαστική απόφαση κατά του κου Βαρουξάκη. Δικαστικά οι αποφάσεις αυτές μπορούν να καταδικάσουν είτε την ΚΑΕ (όπως και έγινε) όσο είναι σε λειτουργία είτε τον Ερασιτέχνη. Εάν καταδικάσουν την ΚΑΕ (όπως και έγινε), η ΚΑΕ μπορεί να κινηθεί νομικά μόνον εναντίον του Ερασιτέχνη και ακολούθως ο Ερασιτέχνης κατά του κου Βαρουξάκη. Το μέλος του Ερασιτέχνη και υπεύθυνος Καλαθοσφαίρισης (κος Μιχαηλίδης) δήλωσε ακριβώς το ίδιο από το ακροατήριο. Εάν πραγματικά περιμένετε καταδικαστική απόφαση κατά του κου Βαρουξάκη για να κινηθείτε νομικά εναντίον του νομίζω ότι απλά κοροϊδεύετε όποιον διαβάζει την ανακοίνωσή σας. 
  3. Είναι τουλάχιστον φαιδρό να ισχυρίζεστε ότι σε μια ΚΑΕ που λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια και για να λειτουργήσει όλο αυτό το διάστημα έχει χρειαστεί πάνω από 1.000.000 ευρώ, ότι τα 54.000 του ποσού της εγγυητικής που κατέπεσε για οφειλές του Ερασιτέχνη (επί διοικήσεως κου Βαρουξάκη) είναι αυτά τα χρήματα που έβαλαν οι μικρομέτοχοι φίλαθλοι του Πανιωνίου πριν τρία χρόνια.  
  4. Γνωρίζετε φαντάζομαι πως η πραγματική αγωνιστική έδρα της ΚΑΕ έχει γκρεμιστεί και χρησιμοποιούμε ως αγωνιστική έδρα το κλειστό γυμναστήριο Σοφία Μπεφόν κατόπιν συμφωνίας με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Δυστυχώς την ημέρα και ώρα που αποφασίστηκε να γίνει η συνέντευξη τύπου, η αντίστοιχη αίθουσα στο κλειστό γυμναστήριο Σοφία Μπεφόν δεν ήταν διαθέσιμη. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Ερασιτέχνη που μας παραχώρησε την αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του ποδοσφαίρου προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των δημοσιογράφων, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επιτεθεί στην ΚΑΕ. Εν προκειμένω, αυτό που πραγματικά δήλωσα στη συνέντευξη τύπου είναι πως για να μην υπάρξει τιμωρία θα πρέπει εάν γίνεται σε συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη να αγωνιστεί το εφηβικό τμήμα. Εν τέλει, ενημερωθήκαμε ότι δεν είναι εφικτό. Ουδέποτε δήλωσα πως γνωρίζω όλους τους κανονισμούς πρωταθλήματος και κυπέλλου και ήταν απλά μια πρόταση για να αποφευχθεί η τιμωρία από μια πιθανή μη συμμετοχή στο κύπελλο. Μάλιστα μόλις ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη (κος Κοκκινάκης) δήλωσε πως δεν γίνεται, ζήτησα συγγνώμη γιατί πραγματικά δεν το γνώριζα και το αποδέχτηκα χωρίς καμία διαμάχη. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να δίνεται τόση βαρύτητα σε κάτι το οποίο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν έγινε σκοπίμως και κυρίως δεν αποτέλεσε κανενός είδους μομφή για τον Ερασιτέχνη. 
  5. Να δηλώσω και εγώ από την πλευρά μου, ότι ευελπιστώ σε ένα καλύτερο μέλλον τόσο για την ΚΑΕ Πανιώνιος όσο και για τον Ερασιτέχνη και όλα τα ενεργά τμήματά του. 

 

Υ.Γ.: Πέραν των παρόντων (δημοσιογράφων και μη) που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα ανωτέρω, από την χτεσινή (23/09/2020) συνέντευξη τύπου, υπάρχει ηχητικό και οπτικό ντοκουμέντο, ηδη δημοσιευμένο. "

-Διαβάστε ΕΔΩ όσα δήλωσε νωρίτερα ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος για τα σενάρια πώλησης της ΚΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια