Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμοι να... μεγαλώσουν οι Νέοι!

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος, ωστόσο μοιάζει ως βέβαιο πως αρκετά παιδιά από την ομ...

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος, ωστόσο μοιάζει ως βέβαιο πως αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της κυανέρθρης φανέλας. 

Η παράταση που δόθηκε έως της 7 Σεπτεμβρίου για δηλώσεις συμμετοχής στην Super League 2 δίνει μία ανάσα στον σύλλογο, με τον Νίκο Ζαμάνη να συνεχίζει να αναζητά την λυση για να βγάλει τον Πανιώνιο από το αδιέξοδο.

Όμως από το περσινό ροστερ ουσιαστικά έχει απομείνει μόνο ο Λυμπερακης, ο οποιος είναι αβέβαιο πόσο θα αντέξει να περιμένει ακόμα και οι νεαροί Ρέτσος, Νίκας που πέρυσι έγιναν επαγγελματίες και επίσης είναι αμφίβολο πόσο θα περιμένουν κι εκείνοι για το τι μέλλει γενέσθαι και σε ποια κατηγορία θα παίξει τελικά η ομάδα. Ο πρώτος είναι μάλλον απίθανο να παραμείνει σε περίπτωση που παιξει ο Πανιώνιος στη τρίτη κατηγορία.

Πάντως ότι και να γίνει τελικά, οπου και αν αγωνιστεί ο Ιστορικός, οι μικροί του Δημήτρη Κοροπούλη είναι έτοιμοι να φορέσουν την φανέλα της πρώτης ομάδας και να εκπροσώπησουν τον Πανιώνιο οπου τους ζητηθεί.

Τόσο ο προπονητής τους, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας τους έχουν ήδη προετοιμάσει ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο και από τις πρόσφατες εμφανίσεις στα νικηφορα φιλικά φαίνεται πως υπάρχει ταλέντο και δυνατότητες στην ομάδα.

Αυτά τα παιδιά είναι έτοιμα να προσπαθήσουν, να συνεισφέρουν και να καταφέρουν όσα μπορούν για να κρατήσουν ζωντανό τον Πανιώνιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια