Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ακαδημία ΠΑΕ: Συγχαρητήρια για τους κυανέρυθρους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Τα συγχαρητήρια τους προς τους νεαρους ποδοσφαιριστές του Ιστορικού για την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έδωσαν οι Στέλιος Απο...

Τα συγχαρητήρια τους προς τους νεαρους ποδοσφαιριστές του Ιστορικού για την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έδωσαν οι Στέλιος Αποσπόρης, Δημήτρης Κοροπούλης και γενικότερα η οικογένεια της κυανέρθρης Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

Μας κάνατε υπερήφανους! Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Πανιωνίου, Στέλιος Αποσπόρης, ο προπονητής της Κ19 Κοροπούλης Δημήτριος και σύσσωμη η οικογένεια των Ακαδημιών του Συλλόγου, συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές μας Κούτρα Ιωάννη ( Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Μετσόβιο), Τσαπατσάρη Κων/νο και Παπαδόπουλο Χρήστο ( Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ), Τσαπικούνη Δημήτριο ( ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής), Νίνο Μάρκο( Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγης) και Λιούμη Αθανάσιο ( Πολιτικών Μηχανικών ΠΑΔΑ) για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγχαρητήρια όμως και σε εκείνους, που δεν τα κατάφεραν. Μεγαλύτερη αξία έχει η προσπάθειά τους.

Καλή τύχη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια