Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι κινήσεις των Πανθήρων για ένα καλύτερο... μέλλον του Πανιωνίου!

Η χρονιά που διανύει ο Πανιώνιος σε όλα του (σχεδόν) τα τμήματα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ειδικά σε μια χρονιά τέτοια, π...

Η χρονιά που διανύει ο Πανιώνιος σε όλα του (σχεδόν) τα τμήματα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ειδικά σε μια χρονιά τέτοια, που συμπληρώνει 130 χρόνια ζωής, αυτό δημιουργεί μεγάλη ανησυχία.

Για τον λόγο αυτό, το πιο ζωντανό και δυναμικό κομμάτι του συλλόγου, οι Πάνθηρες, συνέχισαν τις ανοικτές συζητήσεις τους με στόχο την εύρεση πιθανών λύσεων και την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

Αφού έγινε ανάλυση της δύσκολης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος αποφασίστηκε πως θα πρέπει οι Πάνθηρες να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο (στο πλαίσιο που μπορούν) τον Πανιωνίου πριν πιάσει... πάτο.

Όχι όμως με την κλασική μέθοδο που έχουμε συνηθίσει από αρκετά οπαδικά γκρουπ σε τέτοιες περιπτώσεις. Ούτε βαρύγδουπες δηλώσεις δηλαδή, ούτε αναθέματα ή κριτική χωρίς προτάσεις.

Ο σύνδεσμος των Πανθήρων αποφάσισε να ξεκινήσει κάποιες ομάδες εργασίας που σκοπό έχουν αργά ή γρήγορα να παρουσιάσουν προτάσεις και ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον του Συλλόγου.

Με δεδομένο πως η Π.Α.Ε και η Κ.Α.Ε έχουν απομακρυνθεί πλήρως από τις ιδέες και τις αξίες που θα ήθελαν εκείνοι (οι Πάνθηρες) για την ομάδα τους, αποφάσισαν σε πρώτη φάση να υιοθετήσουν ένα τμήμα, να το «τρέξουν» και να δώσουν ένα έμπρακτο παράδειγμα αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής εικόνας που θα ήθελαν να δουν κάποια στιγμή σε όλα τα τμήματα του Πανιωνίου.

Το τμήμα αυτό είναι το ανδρικό βόλεϊ, για το οποίο σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Αναμένοντας παράλληλα κάποιον από Π.Α.Ε & Κ.Α.Ε να τους ενημερώσει για το αύριο των ομάδων ούτως ώστε να συζητήσουν την ερχόμενη εβδομάδα σε πραγματική βάση (ανάλογα και με την κατηγορία που θα βρεθούν τα τμήματα) τις επόμενες κινήσεις τους για τα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα του Ιστορικού.

Τέλος, ζήτησαν από τον κόσμο που εκτιμάει τις προσπάθειές τους να πλαισιώσει τον Σύνδεσμο με την φυσική του παρουσία. Όπως είπαν, όλη η ζύμωση γίνεται τις Τετάρτες στις συνελεύσεις και από κει είναι η αφετηρία για τις όποιες λύσεις.

Μια επιπλέον γνώμη ή η εθελοντική συμβουλή και εργασία σε νομικά, οικονομικά, γραφιστικά, κατασκευαστικά και άλλα πολλά θέματα είναι ο τρόπος για να γίνει η ιδέα πράξη και από το μεράκι, κάποιο αποτέλεσμα.

Έδωσαν ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη 5/8, στις 20:00, στον Σύνδεσμο.

1 σχόλιο