Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόκολος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτούς τους παίκτες»

Ο Λεωνίδας Βόκολος έβγαλε το... καπέλο στους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός του Ιστορικού, μετά την μεγάλη νίκη επί της Λαμίας, αναφέρ...

Ο Λεωνίδας Βόκολος έβγαλε το... καπέλο στους ποδοσφαιριστές του.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, μετά την μεγάλη νίκη επί της Λαμίας, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους παίκτες του, ενώ τόνισε πως η ομάδα από το ξεκίνημα των play out δίνει τελικούς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια περισσεύουν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάνουν πραγματικά μία κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτούς τους παίκτες'.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στους "τελικούς" που δίνει η ομάδα για να καταφέρει να πετύχει την παραμονή της: "Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Είχαμε τελικούς από την αρχή και συνεχίζουμε να έχουμε κι άλλους μπροστά μας. Από αύριο πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη, η οποία ήρθε κόντρα σε εναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο".

Για τον τραυματισμό του Τσιλούλη, είπε: "Ο Τσιλούλης έχει ένα τράβηγμα και από αύριο θα δούμε τι θα γίνει με τον Σωτήρη. Η ομάδα έχει παιδιά από πίσω που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο ματς".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια