Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τον Πανιώνιο δεν θα τον ξεγράφεις ποτέ...Τεράστιο «διπλό» στη Λαμία!

Ο Ιστορικός με μία... ηρωική εμφάνιση επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 1-0 και έκανε τεράστιο βήμα για να πετύχει τον "άθλο&quo...

Ο Ιστορικός με μία... ηρωική εμφάνιση επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 1-0 και έκανε τεράστιο βήμα για να πετύχει τον "άθλο" της παραμονής.

Η ομάδα του Βόκολου με γκολ του Τσιλούλη στο 27ο λεπτό πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ιδιαίτερα ισχυρής Λαμίας και έφτασε τους 18 βαθμούς. Πλέον βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Ξάνθη (έχει ένα ματς λιγότερο) και τρεις πίσω από τον Παναιτωλικό.

Μάγκικη νίκη για τον Πανιώνιο, που σε ένα ακόμη ματς έχασε από τραυματισμό έναν σημαντικό παίκτη. Ο Τσιλούλης δυστυχώς έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού και από Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του.

To παιχνίδι

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Οικονομίδης έκανε πολύ ωραία ενέργεια, έδωσε στον Τσιλούλη, ο οποίος πάτησε περιοχή, έκανε και του σουτ από από τα δεξιά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Οι κυανέρυθροι έλεγχαν το ματς και μάλιστα στο 27' κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μαξίμοβιτς πάσαρε γρήγορα και ωραία στον Τσιλούλη, ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 39', όμως, η κακοδαιμονία των τραυματισμών για τον Πανιώνιο συνεχίστηκε. Αυτή τη φορά το... θύμα ήταν ο σκόρερ Τσιλούλης, ο οποίος βγήκε εκτός αναγκαστικά, με τον Παπαγεωργίου να περνάει στην θέση του.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία ανέβηκε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος.

Στο 60' ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδωσε πέναλτι σε βάρος του Ντομίνγκες, για τάκλιν που έκανε στον Μπιανκόνι. Μέσω του VAR όμως πήρε πίσω την απόφαση του, καθώς φάνηκε ξεκάθαρα στο ριπλέι πως ο Βραζιλιάνος βρήκε μόνο την μπάλα!

Ο Πανιώνιος, μετά την αποχώρηση του Τσιλούλη, αναγκάστηκε να αγωνιστεί σε όλο το ματς χωρίς επιθετικό ουσιαστικά, καθώς στην κορυφή έπαιζε είτε ο Οικονομίδης, είτε ο Μαξίμοβιτς, είτε ο Γρίβας (από την στιγμή που μπήκε).

Η Λαμία στο 83' απείλησε με πολύ δυνατό σουτ του Μπεχαράνο, με τον Κότνικ όμως να αντιδρά εξαιρετικά και με το ένα χέρι να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 90' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας δεύτερης κίτρινης κάρτας που είδε ο Βασιλόγιαννης, για μαρκάρισμα πάνω στον Σαραμαντά.

Τέλος αγώνα, νίκη για τον Πανιώνιο και άπαντες στην ομάδα έγιναν ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας την μεγάλη νίκη.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Επασί, Αντέτζο, Βύντρα, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Νιάσε, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς, Καραμάνος, Μπιανκόνι (81' Μπουλούλης)

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ντομίγνκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (82' Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (39' Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς (64' Γρίβας)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια