Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κυανέρυθρα» βεγγαλικά μέσα από το ηφαίστειο!

Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα... Στα…πολλά χρόνια που είναι μόνιμος κάτοικος σ’ ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας και του πλανήτη, ...

Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα...

Στα…πολλά χρόνια που είναι μόνιμος κάτοικος σ’ ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας και του πλανήτη, έχει δυο «όνειρα». Ένα φανερό και ένα «κρυφό». Το πρώτο είναι να δημιουργήσει ένα λεύκωμα εμφανίσεων για τον Ιστορικό, από την ίδρυση του έως … την ημερομηνία που θα εκδοθεί. Αναζητά επίμονα από κάθε φίλο του Πανιωνίου, παλιότερες «κυανέρυθρες» εμφανίσεις. Δεν είναι συλλέκτης, αλλά αυτή είναι η «τρέλα» του. Το δεύτερο εμπεριέχει την απόλυτη φαντασίωση του. Να πετάξει κόκκινα και μπλε βεγγαλικά από το ηφαίστειο της Σαντορίνης στην κατάκτηση του επόμενου τίτλου του Πανιωνίου!

Προς το παρόν, μια σημαία του συλλόγου ανεμίζει στην ταράτσα του σπιτιού του, απέναντι από το ηφαίστειο.

Η απόσταση μιλίων που τον χωρίζει από την αγαπημένη του Νέα Σμύρνη και τον λατρεμένο του, Πανιώνιο είναι μόνο σωματική. Γιατί, νοερά είναι ενεργός και συμμετέχων σε όλα.

Ο Άκης Μιχαηλίδης, ο Σαντορινιός, το παιδί με την μεγάλη μύτη όπως τον φώναζαν οι συνΠανιώνιοι της γενιάς του, σχεδιαστής του γνώριμου στους παλιότερους, πανό «Οβελίξ και Αστερίξ» με το σύνθημα «ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ» έρχεται στην στήλη «Ο Πανιώνιος, όπως τον έζησα».

Ιδρυτικό μέλος των «Πανθήρων» και θαμώνας της παλιάς «Θύρας 3», ο Μιχαηλίδης έχει…δει τον Πανιώνιο, ακόμα και στο Κάϊρο, όταν συνδύασε τον έρωτα με την Αmani και ένα φιλικό της ομάδας μπάσκετ στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου.

Πολλές ιστορίες, αμέτρητος… Πανιώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια