Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπράβο στη Λαμία του Άκη Μάντζιου!

Πολλοί ήταν εκείνοι που τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν δεξιά και αριστερά πως ο Παναιτωλικός εύκολα ή δύσκολα θα έπαιρνε τη νίκη κόντρα ...

Πολλοί ήταν εκείνοι που τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν δεξιά και αριστερά πως ο Παναιτωλικός εύκολα ή δύσκολα θα έπαιρνε τη νίκη κόντρα στην Λαμία, αφού -όπως θεωρούσαν- η Λαμία δεν... καιγόταν για το "τρίποντο".

Η ομάδα της Φθιώτιδας, όμως τους διέψευσε και μπράβο της! Η Λαμία, λοιπόν, έπαιξε στα ίσια το παιχνίδι, όπως έπρεπε δηλαδή και έφτασε στη νίκη με 2-0, κάνοντας φυσικά την... χάρη και στον Πανιώνιο!

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα του πολύ σωστά στον αγωνιστικό χώρο, τους μετέδωσε τον σκοπό της νίκης, με το αποτέλεσμα να τον δικαιώνει. Μπράβο λοιπόν και στον Άκη, ο οποίος σίγουρα στην... άκρη του μυαλού του θα είχε και τον αγαπημένο του Πανιώνιο!

Έτσι, τα play out ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για τον Ιστορικό, που με τη δική του νίκη του επί του Βόλου μείωσε πλέον στους τρεις βαθμούς την διαφορά από τον Παναιτωλικό και σίγουρα κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Μία συνέχεια, βέβαια, που παραμένει εξαιρετικά δύσκολη και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας θα πρέπει να κοιτούν το κάθε ματς ξεχωριστά, αγωνιζόμενοι με το ίδιο πάθος, την ίδια όρεξη και τον ίδιο αγωνιστικό τσαμπουκά που είχαν και κόντρα στον Βόλο.

Το έχουμε ξαναγράψει: Πανιώνιος είμαστε και όλα γίνονται.

Μακάρι αυτή η πολύ καλή αρχή, να έχει και συνέχεια...

Playout - 1η αγωνιστική

Σάββατο (6/6)

Πανιώνιος - Βόλος 1-0 (57' Τσιλούλης)

Ξάνθη - Ατρόμητος (αναβλήθηκε)

Κυριακή (7/6)

ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 1-2 (42' Μιλοσάβλιεβιτς – 45' + 4' Μπαράλες, 55' Λουίς Φερνάντεθ)

Δευτέρα (8/6)

Λαμία - Παναιτωλικός 2-0 (29' Βιγιάλμπα, 78' Μπιανκόνι)

Δεν υπάρχουν σχόλια