Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ναι ρε Πανιωνάρα!

Πολύ σημαντική, πολύ μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 1-0 του Βόλου στην πρεμιέρα των play out και δείχνουν π...

Πολύ σημαντική, πολύ μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 1-0 του Βόλου στην πρεμιέρα των play out και δείχνουν πως θα παλέψουν με... νύχια και με δόντια για την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ.

Το "χρυσό" γκολ σημείωσε ο Τσιλούλης στο 57ο λεπτό, με την ομάδα του Βόκολου να δημιουργεί κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της,

Σημαντική νίκη, λοιπόν, για τον Ιστορικό, που παίρνει τους πρώτους του βαθμούς με την έναρξη των play out και φαίνεται έτοιμος για να τα... παίξει όλα για να πετύχει την παραμονή του.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού δεν υπήρξαν κάτι το ιδιαίτερο, με τον Πανιώνιο και τον Βόλο να εμφανίζονται σαφέστατα επηρεασμένοι από την μεγάλη αποχή των αγώνων.

Μάλιστα, στο 41ο λεπτό ο Ιστορικός στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς έχασε τον Αραμπούλι λόγω τραυματισμού, με τον Λυμπεράκη να παίρνει την θέση του Γεωργιανού στην ενδεκάδα και τον Εμμανουηλίδη να παίρνει θέση σέντερ φορ.

Η ομάδα του Βόλου στην μεγαλύτερη διάρκεια του 45λεπτου είχε την ελαφρά υπεροχή, όμως απείλησε ουσιαστικά μία φορά, με την κεφαλιά του Ζοάο στο 9ο λεπτό να διώχνει ο Κότνικ.

Οι κυανέρυθροι με τους Τσιλούλη, Εμμανουηλίδη και Οικονομίδη είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία.

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο... κεφάτος, με σκοπό βέβαια να ψάξει το γκολ και να πάρει το προβάδισμα.

Αυτό έγινε στο 57ο λεπτό. Ο Εμμανουλίδης βγήκε στην αντεπίθεση από τα δεξιά, έκανε την συρτή σέντρα, με τον Τσιλούλη προ κενής εστίας να κάνει το 1-0, με παίκτες και κόσμο (όσοι βρίσκονταν στις εξέδρες) να πανηγυρίζουν έξαλλα!

Οι κυανέρυθροι στη συνέχεια είχαν καλή απόδοση, είχαν δώσει χώρο μεν στον Βόλο, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων.

Μάλιστα, ο Πανιώνιος στις δικές του επιθέσεις είχε πολύ καλές στιγμές για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Στο 82' λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ ο Οικονόμου, καθώς στο γύρισμα του ο Γκαραβέλης δεν έκανε κοντρόλ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Βόλου.

Τρία λεπτά μετά, ο Σαραμαντάς με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα προς την αριστερή γωνία, με τον τερματοφύλακα του Βόλου να διώχνει. Στο 89' ξανά ο Σαραμαντάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, σε μία τεράστια ευκαιρία. Ο μπακ του Πανιωνίου έκανε απίστευτο σπριντ, πέρασε τους πάντες, όμως στο τετ α τετ το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ!

Το 1-0 έμεινε έως το φινάλε και ο Ιστορικός πανηγύρισε την σημαντικότατη νίκη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (61' Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (86' Παπαγεωργίου), Αραμπούλι (41' λ.τρ. Λυμπεράκης), Τσιλούλης.

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Λύρατζης (63' Τσαούσης), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (84' Κάσες), Τόρες, Μουνίθ, Μάντζης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια