Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν είναι πλέον τελευταίος ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος το Σάββατο (27/6) το απόγευμα πήρε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στη Ξάνθη για την 4η αγωνιστική των Play-Out...

Ο Πανιώνιος το Σάββατο (27/6) το απόγευμα πήρε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στη Ξάνθη για την 4η αγωνιστική των Play-Out της Super League 1.

Με αυτό το σημαντικό τρίποντο οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου μείωσαν στον 1 βαθμό την διαφορά τους από την 12η θέση (χαρίζει απ' ευθείας παραμονή στη Super League 1) στην οποία βρίσκεται η Ξάνθη.

Οι Ακρίτες είναι στη 12η θέση με 22 βαθμούς και ακολουθεί πλέον ο Πανιώνιος σε απόσταση αναπνοής, καθώς με το "τρίποντο" που πήρε έφτασε τους 21 βαθμούς.

Το σημαντικότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε (ξημερώματα Κυριακής 28 Ιουνίου), ο Πανιώνιος δεν βρίσκεται στη τελευταία θέση, καθώς ισοβαθμεί με τον Παναιτωλικό στους 21 βαθμούς. Ωστόσο, έχει καλύτερα αποτελέσματα από τους Αγρινιώτες στα μεταξύ τους παιχνίδια και υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Βέβαια ο Παναιτωλικός έχει ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό που θα δώσει σήμερα (28/6 19:30) το απόγευμα στο Αγρίνιο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε περίπτωση που ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας ηττηθεί από την ομάδα της Αρκαδίας, τότε ο Πανιώνιος θα έχει καλύψει μία πολύ σημαντική διαφορά από το ξεκίνημα των Play-Out.

Έτσι μετά από 4 αγώνες στο μίνι αυτό πρωτάθλημα θα έχει ξεκολλήσει από την τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται σταθερά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει σήμερα (28/6 19:30) ο Παναιτωλικός να ηττηθεί στην έδρα του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

1 σχόλιο

  1. Αλέξης
    Ευχάριστα τα αγωνιστικά νέα,μέχρι στιγμής.Να ακούσουμε και ευχάριστα οικονομικά νέα κάποια στιγμή.Για να μην πάει στράφι η προσπάθεια των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή