Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταυρόπουλος: «Με τα... όπλα στα χέρια στα play out» (vid)

Το μήνυμα του αμυντικού του Πανιωνίου για το FIFA, το... ταπεραμέντο του σε αυτό, τα πλέι άουτ στη Super League 1 και η συμβουλή του Λεων...

Το μήνυμα του αμυντικού του Πανιωνίου για το FIFA, το... ταπεραμέντο του σε αυτό, τα πλέι άουτ στη Super League 1 και η συμβουλή του Λεωνίδα Βόκολου.

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος ήταν καλεσμένος στη Nova, στην τελευταία εκπομπή των ePlayoff2020 και ρωτήθηκε για τις επιδόσεις του στο FIFA, αλλά και για τον Πανιώνιο και τα play out.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

Για το αν έχει αντίπαλο στο FIFA: «Ψάχνω αντίπαλο, με όποιον έχω παίξει τα... μαζεύει τα γκολ. Διασκεδάζω να παίζω με τον Σαραμαντά. Πολλές φορές τα παρατάει στη μέση».

Για το... ταπεραμέντο του στο FIFA: «Έχω καταστρέψει πολλά χειριστήρια στο παρελθόν. Πλέον έχω ηρεμήσει. Μου αρέσει να παίζω με παρέα και όχι τόσο online. Έχουμε παίξει 2vs2 στις τρεις νίκες, πέρυσι στον Πανιώνιο. Περιττό να σου πω ποιος κέρδισε...»

Για τα πλέι άουτ: «Είμαστε έτοιμοι για τα πλέι άουτ, με τα... όπλα στα χέρια. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δεν είναι απίθανο να γίνει γκέλα από Ξάνθη ή Παναιτωλικό και να μπούμε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής»

Για την έλευση του Λεωνίδα Βόκολου και την καλύτερη συμβουλή του: « Ήδη μας έχει ανεβάσει την ψυχολογία. Δεν πρέπει να τα παρατάς με τίποτα και να μάχεσαι μέχρι τέλους. Πρέπει να παλεύουμε για το καλύτερο πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια