Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψυχή, πάθος και όλα γίνονται...

Του Γιώργου Καρμίρη... Πραγματοποιήιθηκε, λοιπόν και η κλήρωση των play out και πλέον -καλώς ή κακώς- έχουμε μπει στην τελική ευθεία γι...

Του Γιώργου Καρμίρη...

Πραγματοποιήιθηκε, λοιπόν και η κλήρωση των play out και πλέον -καλώς ή κακώς- έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος, κακά τα ψέματα, ξεκινάει από πολύ δύσκολη θέση αυτούς τους αγώνες, καθώς βρίσκεται στην... ουρά της βαθμολογίας σε απόσταση 6 βαθμών από τον Παναιτωλικό και 7 από την Ξάνθη, που βρίσκονται από πάνω του. Η κλήρωση τον ευνόησε να έχει και τις 2 αυτές ομάδες στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι.

Οι παίκτες του Ιστορικού καλούνται πάνω απ' όλα να παίξουν με ψυχή, με πάθος, με όρεξη και με έναν και μοναδικό στόχο: Να σώσουν τον Πανιώνιο! Μόνο αυτό πρέπει να υπάρχει στο μυαλό του και να αφήσουν τις όποιες σκέψεις για την επόμενη σεζόν και το που θα βρίσκονται τότε!

Άπαντες πρέπει να καταλάβουν την βαρύτητα της φανέλας και την κρισιμότητα της κατάστασης. Ναι μεν οι συνθήκες μόνο ιδανικές δεν θα είναι για την διεξαγωγή των σημαντικών παιχνιδιών των play out, όμως οι κυανέρυθροι καλούνται να παλέψουν όσο μπορούν -και ακόμα παραπάνω-, να καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να φανούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν ως το τέλος την υπόθεση παραμονή.

Με χαρά μαθαίνω πως στις προπονήσεις δουλεύουν όλοι πολύ καλά, δείχνουν μεγάλη όρεξη και ετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο για την "μάχη" που έχουν να δώσουν. Μακάρι, αυτό να βγει και στον αγωνιστικό χώρο, στα play out, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα με τον Βόλο, που για εμένα είναι το πιο κρίσιμο ματς και από βαθμολογικής, αλλά και απο ψυχολογικής πλευράς.

Ξεκινάς με νίκη και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια. Με αντίθετο αποτέλεσμα μάλλον από πολύ νωρίς τα βάφεις... μαύρα! Αλλά καλύτερα να σκεφτόμαστε θετικά. Άλλωστε Πανιώνιος είσαι! Και το μόνο σίγουρο είναι πως τον Πανιώνιο δεν μπορείς ποτέ να τον υποτιμήσεις, ακόμα και αν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό έχει γράψει η ιστορία και μακάρι φέτος να ξαναγράψει άλλη μία κυανέρυθρη υπέρβαση. Γιατί αν καταφέρει η ομάδα και τα φέρει όλα... τούμπα και σωθεί, τότε σίγουρα θα μίλαμε για μία πολύ μεγάλη υπέρβαση!

Με ψυχή, πάθος, λοιπόν και όλα γίνονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια