Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνος Χαϊκάλης: «Όνειρο μου να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου»

Τα panionianea.gr είχαν την μεγάλη χαρά να μιλήσουν με τον νεαρό επιθετικό Πάνο Χαϊκάλη, ώστε να σας παρουσιάσουν ακόμα ένα μεγάλο ποδοσ...

Τα panionianea.gr είχαν την μεγάλη χαρά να μιλήσουν με τον νεαρό επιθετικό Πάνο Χαϊκάλη, ώστε να σας παρουσιάσουν ακόμα ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό αστέρι που λάμπει από τις ακαδημίες του Ιστορικού.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ταλαντούχο επιθετικό του Πανιωνίου, ο οποίος φέτος ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος στην Κ17 της Super League1 με 15 τέρματα.

Επίσης ο νεαρός φορ σκόραρε στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Κ19 αναδικνύοντας πόσο ταλέντο έχει και ότι όλο το μέλλον πραγματικά του ανήκει.

Το ντεμπούτο του Πάνου Χαϊκάλη με την φανέλα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα Κ19 έγινε λίγες ημέρες πριν διακοπούν τα πάντα στο ποδόσφαιρο λόγω της μεγάλης πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει όλο τον κόσμο.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 ο Πανιώνιος στο γήπεδο των Τραχώνων Αλίμου υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 1. Τότε ο Πάνος Χαϊκάλης έκανε ένα ιδανικό ντεμπούτο, καθώς με δικό του τέρμα στο 65’ της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, πριν ισοφαρίσει η ομάδα του ΠΑΟΚ στο τελικό 1-1.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο νεαρός χαρισματικός σκόρερ είναι διεθνής με την Κ17 της χώρας μας, ενώ όπως μας τόνισε με μεγάλη του χαρά θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται με την Κ19 του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα ενδιαφέρονται ο Πάνος Χαϊκάλης στα panionianea.gr:

Είσαι ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Κ17 της Super League 1 και μάλιστα σκόραρες στο ντεμπούτο σου με την Κ19 απέναντι στον ΠΑΟΚ έχεις σκεφτεί ότι κάποια στιγμή μπορείς ν’ αγωνιστείς στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου;

«Πιστεύω ότι αυτό πρέπει να είναι όνειρο κάθε παίκτη που αγωνίζεται στις ακαδημίες του Πανιωνίου. Πάντως σίγουρα δικό μου όνειρο είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα. Αυτή τη χρονιά πριν διακόψουμε λόγο κορονοϊού πραγματοποιούσα ίσως τη καλύτερη σεζόν από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο είχα πολύ καλά στατιστικά και ελπίζω σ’ ένα καλύτερο μέλλον για εμένα.»

Παρά τις καλές σου επιδόσεις βλέπω ότι ο Πανιώνιος δεν τα πάει και τόσο καλά στο πρωτάθλημα της Κ17 είναι αρκετά πίσω από την κορυφή. Είναι 6ος σε πρωτάθλημα 8 ομάδων τι πιστεύεις ότι ευθύνεται που ο σύλλογος έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά;

«Γενικά ταλαιπωρηθήκαμε φέτος σαν ομάδα αρκετά είμαστε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Χωρίς ν’ αποτελεί δικαιολογία αλλάξαμε προπονητή την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκεί χάσαμε αρκετό χρόνο μέχρι να συνηθίσουμε την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του νέου μας προπονητή. Στην ουσία είχαμε χάσει όλο το πρώτο γύρο. Όπως προείπα είμαστε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα, ανεβάσαμε ρυθμούς «παλέψαμε» παιχνίδια δυσκολέψαμε τα φαβορί, αλλά δυστυχώς είχαμε μείνει αρκετά πίσω. Αλλά αυτό δεν με προβληματίζει ο Πανιώνιος δεν είναι η ομάδα που θα παίρνει πρωταθλήματα στις μικρές κατηγορίες, αλλά αυτή που θα βγάλει τα καλύτερα ταλέντα στο τέλος. Γι’ αυτό πρέπει να χαιρόμαστε όλοι στο σύλλογο»

Δηλαδή ο Πανιώνιος μελλοντικά μπορεί να στηριχθεί στα δικά του παιδιά όπως είσαι και εσύ;

«Πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση, καθώς υπάρχουν πολύ αξιόλογοι παίκτες από τους οποίους μπορεί να στηριχθεί ο Πανιώνιος. Αυτό είχε γίνει και παλαιότερα στο σύλλογο και οι νεαροί παίκτες τότε είχαν βοηθήσει σημαντικά, ώστε ο Πανιώνιος να πετύχει τους στόχους που είχε θέσει.»

Μετά το ιδανικό σου ντεμπούτο πιστεύεις ότι θα συνεχίσεις ν’ αγωνίζεσαι για την Κ19, αφού πρώτα φύγει ο κορονοϊός και γυρίσουν όλοι στις υποχρεώσεις τους;

«Μακάρι να μπορέσουμε να ξεμπερδέψουμε γρήγορα από ιό και να γυρίσουμε γρήγορα στο «βασιλιά των σπορ» γιατί μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο. Ναι μόλις γυρίσουμε θα συνεχίσω με την Κ19 στα υπόλοιπα παιχνίδια»

Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό. Πιστεύεις ότι αν συνεχίσεις να σκοράρεις με το ρυθμό που σκόραρες με την Κ17, ότι σύντομα θα υπογράψεις το πρώτο σου συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, ώστε να βοηθήσεις το σύλλογο σε μία δύσκολη εποχή;

«Στόχος μου είναι να μπορέσω να υπογράψω και βέβαια να βοηθήσω όπως μπορώ τον Πανιώνιο.
Όσο για το ρυθμό σκοραρίσματος προπονούμαι καθημερινά για να μπορέσω να συνεχίσω το σκοράρισμα.»

Τώρα με τον κορονοϊό που ήταν κάτι απρόβλεπτο και δεν το περιμέναμε πόσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή να στερείται την ομαδική προπόνηση του γηπέδου και να προπονείται μόνος του;

«Το πώς και πόσο θα προπονηθεί κάθε αθλητής φαίνεται από το πόσο το θέλει. Όσοι θέλουν να βελτιωθούν θα βρουν τρόπους, καθώς οι προπονητές και οι γυμναστές μας έχουν δώσει προγράμματα, με αρκετές ασκήσεις.»

Άραγε προπονείστε καθημερινά και περιμένετε την επανέναρξη των αγώνων. Εσύ είσαι υπέρ να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα ή πιστεύεις ότι πρέπει να διακόψουμε για την επόμενη σεζόν. Σε ρωτάω γιατί είναι και το θέμα συζήτησης των ημερών εσύ τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει;

«Πάνω απ’ όλα η υγεία όποτε αν είναι να διακινδυνέψουμε έστω και λίγο την υγεία μας καλύτερα να μην ξεκινήσουμε. Ωστόσο, πρέπει ν’ αφήσουμε το θέμα στους ειδικούς δεν μπορούμε να πάρουμε τόσο μεγάλες αποφάσεις μιλάμε για ζωές»

Εάν φύγει ο ιός και όλα πάνε καλά πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε την δική σας την υγεία που είστε αθλητές και μετά τα υπόλοιπα θέματα που πραγματικά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα;

«Βλέποντας την τραγική πλοκή που παίρνει όλο αυτό το θέμα με τους θανάτους σε όλη την Ευρώπη μπορεί να είναι καλύτερο να ξεκινήσουμε και πάλι από του χρόνου. Αν δεν πέσουν δραματικά οι θανάτοι και δεν εξαφανιστεί τελείως ο ιός καλύτερα να μην διακινδυνέψουμε, όσο και αν θέλω να παίξω ξανά καλύτερα από τη νέα χρονιά.»

Εκτός από τον Πανιώνιο που είναι ο μεγάλος σου στόχος ν’ αγωνιστείς, στο μέλλον έχεις ονειρευτεί ν’ αγωνιστείς σε κάποιο μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης; Από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποια ομάδα σου αρέσει περισσότερο;

«Αγαπημένη ομάδα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης την οποία υποστηρίζω από πολύ μικρός. Όνειρο μου όμως είναι η Premier League της Αγγλίας αυτό το πρωτάθλημα μου αρέσει περισσότερο από τα άλλα, αν και είναι πολύ δύσκολο να φτάσει κάποιος σε τόσο μεγάλο επίπεδο. Τα όνειρα όμως είναι όνειρα και πρέπει να τα κυνηγάμε.»

Είσαι και διεθνής με την Κ17 της Ελλάδας σίγουρα θα έχεις ονειρευτεί και μία κλήση στην Εθνική Ανδρών της χώρας;

«Μπορεί σε συλλογικό επίπεδο πολλές ομάδες να είναι καλές και όνειρα πολλών όμως το να νιώσεις αυτή την ευχαρίστηση φορώντας τα χρώματα της Εθνικής είναι κάτι ανώτερο απ’ όλα για εμένα. Αυτή η υπερηφάνεια είναι απίστευτη και θέλω να το πετύχω πάρα πολύ»

Έχεις σκεφτεί ή ονειρευτεί μία παρουσία σου με την Εθνική σε μία μεγάλη διοργάνωση όταν φτάσεις να είσαι στο μέλλον στο επίπεδο των ανδρών;

«Σίγουρα μία συμμετοχή σ’ ένα Euro ή ακόμα καλύτερα σ’ ένα παγκόσμιο Κύπελλο θα ήταν μία απίστευτη εμπειρία ζωής για εμένα».

*Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γκολ που σημείωσε ο Πάνος Χαϊκάλης στο ντεμπούτο του με την Κ19 του Πανιωνίου κόντρα στον ΠΑΟΚ.



Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

1 σχόλιο