Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι ευχές των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ιστορικού, μέσω του panionianea.gr, στέλνει τις ευχές του για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Επί...

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ιστορικού, μέσω του panionianea.gr, στέλνει τις ευχές του για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Επίσης, οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου -εν μέσω κορονοϊού- εύχονται να επανέλθουμε άμεσα στην κανονικότητα, ενώ φυσικά στέλνουν και την ευχή παραμονής στην Σούπερ Λιγκ για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Αναλυτικά:

"Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου ΓΣΣ, μέσω του προέδρου Δημήτρη Χριστοδούλου, έυχεται σε όλα τα μέλη του συνδέσμου και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο καλή ανάσταση και καλό πάσχα. Με αγάπη, υγεία, ανθρωπιά και αλλυλεγγύη στις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της πανδημίας. Σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Φυσικά ευχή όλων μας είναι  και η παραμονή της ιστορικής μας ομα΄δας στην Σούπερ Λιγκ.

Επίσης, ενημερώνουμε όλους ότι σε συνεννόηση με τον πρόεδρο των βετεράνων του Περαμαϊκού, ο φιλανθρωπικός αγώνας - θεσμός που διεξάγεται κάθε Μεγάλη Τρίτη για 15 σερί χρόνια στο Πέραμα μεταξύ των δύο ομάδων αναβάλλεται λόγω κορονοϊού. Με την ελπίδα, βέβαια, να γίνει κάποια στιγμή αργότερα, ώστε να δοθεί συνέχεια στο πολύχρονο θεσμό και να συνεχίσει έτσι ο σύνδεσμος των φιλανθρωπική του δράση".

Δεν υπάρχουν σχόλια