Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπιστοσύνη σε Βόκολο

Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα έχουμε πλέι οφ και πλέι άουτ, ωστόσο το ενδεχόμενο να μπει... λουκέτο και να μην ολοκληρωθεί ου...

Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα έχουμε πλέι οφ και πλέι άουτ, ωστόσο το ενδεχόμενο να μπει... λουκέτο και να μην ολοκληρωθεί ουσιαστικά το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, λοιπόν, ο Λεωνίδας Βόκολος -εκτός απροόπτου- θα συνεχίσει στον πάγκο του Πανιωνίου και τη νέα σεζόν. Οι άνθρωποι του συλλόγου εμπιστεύονται τον Έλληνα coach και υπάρχει ικανοποίηση για την έως τώρα συνεργασία μαζί του.

Να σημειωθεί πως ο 49χρονος προπονητής από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη και των ποδοσφαιριστών του Ιστορικού. Να θυμίσουμε και τα σχετικά εξαιρετικά λόγια που είχε πει ο Γιώργος Σαραμαντάς στην διαδκικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr: "Ο κ. Βόκολος είναι ένας άνθρωπος που και με τα λόγια του και με τις πράξεις του εμπνέει εμπιστοσύνη και μπορεί να κερδίσει έναν ποδοσφαιριστή. Είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, έχει σωστή άποψη για το ποδόσφαιρο και μπορεί να βγάλει το καλύτερο εαυτό από έναν ποδοσφαιριστή Τακτικά και προπονητικά είναι πολύ καλός, άρα έχει όλο το παζλ και μπορεί να βοηθήσει πολύ. Έχει αφήσει ιστορία στην ομάδα ο κ. Βόκολος, δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ παραπάνω γι΄αυτό".

Τέλος, να θυμίσουμε και τα όσα είχε πει ο Λεωνίδας Βόκολος πριν από λίγες ημέρες στα panionianea.gr, αναφορικά με το αν υπήρξε συζήτηση με την διοίκηση όταν ανέλαβε την ομάδα για την επόμενη σεζόν: "Δεν μπήκαμε καν σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ ήρθα στην ομάδα με σκοπό να βοηθήσω να μείνει στην κατηγορία. Μίλησα με τον Νίκο Ζαμάνη, τον οποίο γνωρίζω αρκετά καλά και από τα παλιά χρόνια που ήταν απλά σαν φίλαθλος, οπότε δεν μπήκαμε σε μία ιδιαίτερα μεγάλη διαδικασία. Ήρθα σε μία δύσκολη περίοδο, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. Δεν μπήκαμε σε μία συζήτηση για το μέλλον. Σίγουρα θα έρθει και αυτή η ώρα να γίνει η συζήτηση και εύχομαι να πάνε τα πράγματα καλά να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια