Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολα θα πάει στο CAS

Δεν φαίνεται να είναι πολλές οι πιθανότητες  προσφυγής του Πανιωνίου στο CAS, για να επιδιωχθεί εκεί ο υποβιβασμός της Ξάνθης για τις παρ...

Δεν φαίνεται να είναι πολλές οι πιθανότητες προσφυγής του Πανιωνίου στο CAS, για να επιδιωχθεί εκεί ο υποβιβασμός της Ξάνθης για τις παραβάσεις στο μετοχολόγιό της, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.

Μετά την απόφαση για διατήρηση της ποινής των -12 βαθμών στη θρακιώτικη ομάδα, οι κυανέρυθροι εξέταζαν το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS, από τη στιγμή που η Επιτροπή Εφέσεων είχε δικαιώσει, ουσιαστικά, την πρόσθετη παρέμβασή τους στην υπόθεση.

Σύμφωνα, όμως, με τις όσες πληροφορίες έχουν συλλέξει οι νομικοί του Πανιωνίου, και οι άνθρωποι της κυανέρυθρης ΠΑΕ, το διεθνές γνωμοδοτικό δικαστήριο δεν έχει τη δικαιοδοσία να αλλάξει τις ποινές που επέβαλε το δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ και οι οποίες στηρίζονται σε κυβερνητική ρύθμιση, που έχει υπερψηφιστεί από τη Βουλή.

Έτσι, όπως φαίνεται δύσκολα θα γίνει η προσφυγή στο CAS, η οποία είναι ασύμφορη οικονομικά (απαιτούνται τουλάχιστον 40.000 ευρώ για να κατατεθεί) και δεν προσφέρει κάποια ουσιαστική ελπίδα ανατροπής της απόφασης. Ακόμα, βέβαια, το ενδεχόμενο της προσφυγής δεν έχει αποκλειστεί οριστικά, ωστόσο οι πιθανότητς πλέον να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο ο Πανιώνιος είναι λίγες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια